AMSTERDAM - Tim Akkerman en zijn vrouw verwachten weer een zoontje. De 32-jarige zanger en zijn zeven maanden zwangere echtgenote hebben al een dochter en zoon.

"En nu krijgen we dus nog een zoon", onthult Akkerman maandag in De Telegraaf.

"We waren er heilig van overtuigd dat nummer drie een meisje zou worden", gaat Tim verder. "Maar de echo heeft ons ongelijk duidelijk aangetoond."

Hoewel de derde spruit het levenslicht nog moet zien, is Akkerman al bezig met de volgende. "Steph en ik willen graag vier kinderen, dus hopelijk komt er hierna nog een Akkermannetje of -vrouwtje bij."

Tim en Stephanie Akkerman werden in februari 2007 voor het eerst ouders. Toen kwam dochter Lila ter wereld. Ruim twee jaar later volgde zoon Denne.

Naam

Het stel weet al hoe ze hun derde spruit gaan noemen. "We hebben al een naam gekozen, een die we al noemden toen Stephanie nog zwanger was van Denne." Wat die naam is, houdt Akkerman nog even voor zich.

De zanger, die sinds zondag te zien is in de musical The Buddy Holly Story, bereidt zich voor op drukke tijden. "Als de derde er is, zal ons leven nog drukker worden. Dan ga ik strenger zijn voor mezelf en mijn tijd heel bewust indelen. Soms moet je iets opgeven om daar heel veel voor terug te krijgen."