AMSTERDAM - Eminem is dan wel een populaire rapper, maar een slechte minnaar. Dat zegt zijn Braziliaanse ex-vriendin. De 30-jarige Kesia Alvarez, die zestien maanden een relatie met Eminem had, vertelde aan de Britse krant 'The Mirror' dat zij verbaasd was over zijn gebrekkige bedprestaties.

"In zijn nummers rapt hij over alle vrouwen die hij heeft gehad, maar in het echt weet hij niet hoe hij een vrouw moet opwinden. De eerste keer dat we het deden, duurde maar twintig seconden. Hij kon het niet eens rekken tot een minuut. Ik heb hem veel, heel veel geleerd. Toen ik hem ontmoette, leek hij wel een maagd, terwijl hij al 26 was", aldus de Braziliaanse schoonheidsspecialiste uit Florida. Alvarez ontmoette de zanger in 1999, nog voor hij trouwde met zijn inmiddels alweer ex-vrouw Kim.

Naast de onthullingen van de bedkwaliteiten van Eminem, liet zij ook los dat hij drugsproblemen zou hebben gehad. "Hij gebruikte vaak XTC en cocaïne, maar ook voorgeschreven drugs als Zanax en Valium. Volgens mij was hij altijd high als hij optrad. Hij drinkt ook veel rum en cognac."

De ruzies die voortvloeiden uit zijn drugsgebruik, zouden bovendien hebben bijgedragen aan de uiteindelijke breuk tussen de twee. Toen Eminem in 2000 doorbrak bij het grote publiek had Alvarez er genoeg van. "Marshall was een grote ster en dat heeft hem veranderd. Hij werd bot en arrogant. Zijn alter ego Slim Shady had de macht overgenomen."