AMSTERDAM - Het huwelijk van David en Victoria Beckham wordt zwaar op de proef gesteld, nu de stervoetballer van Real Madrid zijn relatie met diplomatendochter Rebecca Loos heeft toegegeven. David smeekt Victoria om bij hem te blijven, maar de voormalige Spice Girl zou een scheiding overwegen.

Zondag meldde het Britse blad News of the World dat Beckham zijn kortstondige relatie met zijn voormalig personal assistent Rebecca heeft toegegeven. "Ik heb het gedaan. Het spijt me", zou hij zijn vrouw Victoria hebben gezegd.

Rebecca Loos kwam vorige week naar buiten met onthullingen dat zij een seksuele relatie met Beckham heeft gehad. De aanvoerder van het Engelse nationale elftal zou haar bovendien hebben 'bestookt' met seksueel getinte sms'jes.

Na dagen van roddels -Becks zou zelfs een team advocaten hebben ingehuurd om de roddelbladen aan te pakken- kon Beckham afgelopen donderdag in een telefoongesprek met zijn vrouw de waarheid niet langer verhullen. Tegen een vriend zou hij volgens News of the World hebben gezegd: "Mijn leven is nu echt naar de klote. Ik weet niet wat ik moet doen. Ik hou van Victoria, maar ze is echt overstuur. Ik heb iedereen teleurgesteld." En de ellende voor Beckham is nog lang niet over na een onthulling over een tweede slippertje, met het Maleisische fotomodel Sarah Marbeck.