Op Nu.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen. Met daarin deze week: Er een Idols komt met smartlappen, Viola Holt en Hannie Hakze felle ruzie hebben, Maxima hoognodig zwanger moet raken, er nog steeds wordt gespeculeerd over Vanessa's (gelogen) knieblessure en niet alleen een kleintje voor Trijntje. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Smartlappen Idols

Volgens Story wordt er op dit moment gewerkt aan een Idol-achtig programma, maar dan voor vertolkers van het levenslied. Dus de Frans Bauers, Marianne Webers, Zangeressen zonder naam, Koos Albertsen en André Hazesjes- in spe maken binnenkort ook een kansje om nationale bekendheid te krijgen. Het programma zal dan ook 'Een ster in veertig dagen' heten. Het lijkt ons erg grappig een paar audities te zien van extreem vals gezongen versies van bijvoorbeeld 'Ik verscheurde je foto'.

En dat is twee…

't Arme kind is koud bevallen of ze moet alweer zwanger worden. Volgens Party zal binnenkort bekend worden gemaakt dat Maxima en Alexander baby nummer twee verwachten. Maxima wil graag een groot gezin en wil niet dat er veel tijd zit tussen de twee kinderen. Haar Amalia is tenslotte alweer vier maanden oud. Tussen Alexander en zijn broer Friso zit ook weinig tijd en tussen Friso en Constantijn zit zelfs maar 13 maanden verschil. Dat betekent dat Beatrix vier maanden na de geboorte al weer zwanger was. Nou nou, die lieten er geen gras over groeien. 'De aankondiging dat Maxima in verwachting blijkt te zijn, zal tussen nu en maximaal drie maanden plaatsvinden volgens hofkringen en royaltywatchers' meldt het blad. Houd tot half juli dus het nieuws in de gaten.

Connie's knie

Het nieuws sukkelt al een paar weken door de roddelbladen. Connie 'Vanessa' Breukhoven zou op wintersport haar kniebanden hebben gescheurd. In een rolstoel kwam ze terug in Nederland. Amper twee weken later rent ze een 'halve marathon'. Ra, ra, hoe doet ze dat? Zelf doet ze geheimzinnig over een 'wondermiddel' maar helaas kan/wil ze daar nog niets over zeggen. Onmiddellijk komen de geruchten op gang dat het om een publiciteitsstunt gaat en dat ze het hele stuk niet heeft gelopen maar per auto is vervoerd en alleen zelf heeft gefinished. Zelfs Pieter Storms en Jack Spijkerman bemoeien zich er mee. Volgens Party logeerde Pieter Storms in hetzelfde skidorp als Vanessa en hij beweert dat hij haar de dag van het 'ongeluk' overdag op de piste 's avonds vrolijk heeft zien winkelen. Jack Spijkerman maakte Connie publiekelijk uit voor oplichtster; ze gebruikt volgens hem haar ongeluk voor reclame voor haar 'trilplaat' fitness apparaat. Hij krijgt waarschijnlijk van Vanessa een proces aan zijn broek, daar heeft ze meteen iedereen mee gedreigd. Party heeft Vanessa maar weer eens gebeld en die legt nogmaals geduldig uit dat het niet alleen de trilplaat is, maar ook nog een ander wondermiddel. 'Het zal zeker nog een jaar duren eer ik dat naar buiten kan brengen.' Ja zeg, moeten we daar zó lang op wachten? Tegen die tijd is iedereen het 'knie-incident' al lang weer vergeten.

Viola krijgt de zak

Het staat pas ergens halverwege het tijdschrift, dus heel belangrijk nieuws vond Weekend het niet. Maar wij waren meteen geïnteresseerd toen we lazen dat Viola Holt is ontslagen. Ja, de diva heeft echt de zak gekregen. Een jaar geleden kwam ze vanuit Mexico met veel tam tam naar Nederland. Ze werd ambassadrice voor een kliniek voor cosmetische operaties. En laat de eigenaresse daarvan nu uitgerekend 'Hannie Hakze' te heten, wat een komisch toeval! Viola zou haar netwerk moeten gebruiken om de naam van de kliniek te promoten en verscheen inderdaad braaf op feestjes en premières. Nu, een jaar later, is de balans opgemaakt en blijkt dat Viola niets extra's oplevert. Ze kóst alleen maar geld en daarom verlengt men haar jaarcontract niet. Viola is razend (want ze is afhankelijk van de inkomsten nu ze geen tv-werk meer heeft) en eist in een dreigbrief 30.000 Euro schadevergoeding. Blijkbaar was ze zó boos, dat ze niet kon wachten tot haar brief door de post bij Hakze werd bezorgd. Midden in de nacht heeft ze, in een oranje plastic zak, haar brief aan het hek van het instituut gehangen zodat iemand hem wel zou vinden. Hoe bedenk je zoiets, vragen we ons af? Het grappige is dat Viola in Weekend heel discreet meldt 'niets te kunnen zeggen en geen commentaar heeft omdat de zaak in behandeling is'. Vervolgens trekt Hannie Hakze de beerput open en vertelt kolommen lang het héle verhaal. Met dus smakelijke details als dreigbrieven in plastic zakken. Smullen, zo'n verhaal!

Kleintje voor Trijntje

Nog even de laatste nieuwtjes op persoonlijk gebied. Zangeres Trijntje Oosterhuis is drie maanden zwanger. In oktober zal haar baby geboren worden. Het liefje van Marco Borsato's tekstschrijver John Ewbank wil zó graag een kind van hem, dat ze al maanden geleden riep niets liever te willen dan zwanger worden. Nou, het is gelukt. Het beste kind is 'al' 2,5 maand zwanger en zegt van elke minuut te genieten. Nou, dan heeft ze nog heel wat minuten te gaan voordat de 9 maanden om zijn. Martijn Krabbé en zijn overspelige ex-vrouw Amanda zijn weer helemaal bij elkaar en gaan misschien zelfs weer trouwen. In elk geval is Amanda een maand of vier zwanger en ze steekt zonder enige schaamte haar pens naar voren. Is het de baby of heeft ze gewoon een dikke buik in die strakke jurk? Marco Borsato en Leontine hoeven geen vierde kind. Volgens Story zou hun huwelijk er dan onderdoor gaan. Je moet immers ook tijd voor elkaar vrijmaken en met zo'n druk gezin is daar haast geen ruimte voor. Tot slot: blonde GTST-soapie Winston Post is getrouwd met zijn Vengaboys-Denise. Het was een kleine bruiloft en er zijn dan ook geen foto's van het stel in -ongetwijfeld hippe- trouw-outfits.