LOS ANGELES - Beyoncé kan rekenen op haar familie tijdens de halftimeshow van de Super Bowl zondag. 

Haar moeder Tina, zus Solange, echtgenoot Jay-Z en dochter Blue Ivy komen allemaal naar New Orleans om de zangeres een hart onder de riem te steken.

"Dit is een heel belangrijk moment in Beyoncé's leven", vertelt een vriendin aan The Huffington Post.

"Dit is iets dat je maar een keer in je leven meemaakt en dat wil ze delen met haar familie. Ze zijn extreem close en brengen veel tijd met elkaar door. Ze zullen elkaar altijd steunen."

Vader

Vader Mathew is niet van de partij. Het is onduidelijk hoe de relatie tussen vader en dochter is. Insiders beweren dat de twee het goed hebben gemaakt, vlak voor de geboorte van Blue Ivy.+

Volgens andere bronnen houden ze afstand sinds Beyoncé haar vader ontsloeg als manager in 2011, nadat bekend werd dat hij een kind heeft bij een 20 jaar jongere vrouw.

Olcay Gulsen

Beyoncé zong tijdens een persconferentie over de pauzeshow live het volkslied, als reactie op de ophef die was ontstaan over haar geplaybackte optreden tijdens de inauguratie van Obama.

Op de persconferentie droeg ze een wit jurkje van een dolblije Olcay Gulsen. Die twitterde na afloop: "Mijn droom is net uitgekomen! Beyonce had net onze leren Olcay Gulsen jurk aan met blote rug!"

De rustact tijdens de finale van het American Footballseizoen is wereldwijd een van de best bekeken tv-momenten van het jaar. De show wordt op 3 februari live uitgezonden op de Amerikaanse televisie.