LONDEN - Had de Nederlandse Rebecca Loos met haar exposé over haar relatie met David Beckham de oorlog in Irak al van de voorpagina's van de Britse tabloids verdreven, nu komt er een vervolg op de Britse televisie. De zender Sky heeft naar verluidt een slordige 150.000 pond (225.000 euro) betaald voor een exclusief interview dat donderdagavond laat volledig wordt uitgezonden.

Bekijk video: De Beckham's bijten van zich af
Modem/ Breedband

Woensdag toonde het station reeds enkele fragmenten van het gesprek met de 26-jarige dochter van een diplomaat.

De vrouw die Beckhams imago van ideale schoonzoon en perfecte huisvader te gronde zou hebben gericht, geeft ten overstaan van Sky toe dat ze verkeerd heeft gehandeld. "Het was fout wat ik deed, dat weet ik, maar het is gebeurd. Ik ben honderd procent zeker van wat ik heb gezegd. Ik heb geen reden om te liegen", zegt de Nederlandse.

Loos zegt nu naar buiten te treden om haar reputatie te beschermen. "Mensen noemen me een leugenaar en schelden me uit. Maar uiteindelijk is dit hetgeen er gebeurd is. Dit zijn de feiten, dit is de waarheid", aldus de 26-jarige over haar exposé met betrekking tot haar vermeende seksuele escapades met de voetballer. "Ik wil niet de rest van mijn leven met een leugen opgescheept zitten."

Seks sms'jes

De Telegraaf publiceerde donderdag een sms-gesprek tussen Beckham en Loos: Nadat Rebecca Beckham gesmeekt had naar haar kamer te komen, schreef David:'Nu niet. Te veel persjongens. Spaar je energie maar voor straks als ik je kom *****.'
Rebecca: 'Je bedoelt?'
Beckham: ' Zeker, erg ****! Ik denk aan je ****** en aan je *****.
Rebecca: 'Weet je nog, de laatste keer? Ik heb nog nooit een tong op zo veel plekken gehad. Ik ben nog nooit zo heftig *****.'
Beckham: 'Ik ben ff bezig, maar je ***** is volop in mijn gedachten.'
Rebecca: 'Ik voel je. Diep in me!'
Beckham: 'Ik kan niet wachten. Wanneer kun je? En waar?'
Rebecca: 'Dat weet jij het beste. Ik ben altijd voor jou beschikbaar. Ik kan niet wachten. Ik wil je horen kreunen en grommen.'
Beckham: 'Reken maar! En ik wil jou horen gillen!!'

Schamen doet ze zich naar eigen zeggen niet voor de affaire. Haar moeder wist er volgens haar van en was haar steun en toeverlaat. Wel waarschuwde ze me voor de mogelijke gevolgen, verklaart Loos. "Wees heel voorzichtig. Je zet je baan op het spel. Er is een familie in het spel die gekwetst kan worden, en kinderen", zou haar moeder hebben gezegd. "Ik was me er heel erg bewust van waar ik me in begaf, maar ik kon het gewoon niet tegenhouden."

Leugenachtige koe

David Beckham en zijn vrouw Victoria van de gewezen meidengroep Spice Girls doen alle onthullingen van Loos af als "belachelijk". Posh Spice zou de 26-jarige vermeende minnares inmiddels hebben bestempeld als "leugenachtige koe."

Een snel eind aan wat veel Britse kranten al hebben bestempeld als 'Beckham-Gate' lijkt niet in zicht. Een tweede vrouw heeft zich gemeld in de Britse pers en zegt een seksuele relatie te hebben gehad met David Beckham, terwijl hij al getrouwd was. De Britse tabloid The Sun wist woensdag te melden dat de vrouw in kwestie, de -jarige Sarah Marbeck, na haar relatie met Beckham in het Australische Sydney bij een exclusief escortbureau ging werken.