LONDEN - De 26-jarige Nederlandse diplomatendochter Rebecca Loos heeft zondag in het Britse boulevardblad News Of The World een boekje opengedaan over haar amoureuze escapades met de internationale voetbalster David Beckham. In een vraaggesprek met het weekblad verhaalt ze onder meer over de seksuele uitspattingen in het echtelijk bed van de voetballer van Real Madrid en Posh Spice.

Volgens de Nederlandse ligt een belangrijk deel van de schuld voor de buitenechtelijke relatie bij Victoria Beckham. "Zijn vrouw was de hele tijd duizenden kilometers ver weg en was helemaal geen steun voor hem", aldus Loos. "Ik ben er heel zeker van dat onze affaire nooit van de grond zou zijn gekomen als zij aan zijn zijde had gestaan."

'Meer dan alleen seks'

De voormalige persoonlijk assistent van de familie gaat verder. "Wat er tussen mij en David Beckham gebeurde, was meer dan alleen seks. Hij had een vrouw nodig die bij hem was en hem door een moeilijke eenzame periode in zijn leven kon helpen", aldus Loos, die ook intiemere details niet schuwt in haar exposé. "Hij was zo opgewonden dat er geen weg meer terug was, hoe schuldig we ons ook voelden", zegt de maîtresse. De sportman zou volgens de Nederlandse een geweldige minnaar zijn.

Vendetta

In wat veel weg heeft van een vendetta tussen Victoria en Rebecca, wisselen de vrouwen steken uit via de media. Afgelopen maandag maakte Posh de Nederlandse in de tabloid The Sun uit voor 'leugenachtige koe'.

In een venijnig artikel op zondag in News of the World slaat de -jarige terug door een boekje open te doen over Victoria's onhebbelijkheden. Over Posh Spice zegt de vrouw, die van News of the World naar verluidt ongeveer een half miljoen euro kreeg voor haar verhaal: "Ze was een zeer kille, harde, niet-lachende vrouw achter de schermen."

Minnares nummer twee

In dezelfde editie van News of the World heeft zich ook minnares nummer twee van de sterspeler van Real Madrid aangediend. Onder de kop 'Ik ben Beckhams Geliefde Nummer Twee' doet advocatendochter Sarah Marbeck haar verhaal over haar relatie met de 28-jarige Beckham, die lange tijd gold als "ideale schoonzoon".