AMSTERDAM - Het gerucht gaat dat Katja Schuurman over twee weken weer naakt in de Playboy staat. Noch Playboy, noch het management van Schuurman wilde tot nu toe op de geruchten ingaan. Playboy had wel in het vorige nummer al aangekondigd dat er in de volgende editie een grote ster zou staan.

Echter vrijdagochtend belde dj Edwin Evers in zijn radioprogramma 'Evers Staat Op' de grote baas bij Playboy Jan Heemskerk, om te vragen of het waar is of niet. Hij antwoordde dat 'hij het op dit moment nog niet kon zeggen en dat hij het liever nog even geheim hield'.

Maar hij zei wel: "Ja, het zou een beetje stom zijn als ik nu zeg dat het niet zo is en twee weken later blijkt dat ik gelogen heb". Waarop Evers antwoordde: "Dus het is niet waar?". Hierop zweeg Heemskerk. Het is niet de eerste keer dat Katja in het mannenblad komt te staan, want de actrice was er vorig jaar al naakt in te bewonderen. Maar toen onder de naam Thera, de naam van haar personage uit de film 'Oesters van Nam Kee'.

Mocht zij er in staan zal de presentatie van de nieuwe Playboy ongetwijfeld via haar nieuwe mobiele reality-soap '24-7 Reporter' te volgen zijn.