AMSTERDAM - Kylie Minogue is een van de favoriete dames van de makers van de nieuwe James Bond film, om de gewilde rol van een Bond-girl te spelen. Insiders beweren dat de sexy Australische zangeres zelf ook niets liever dan in de huid van zo'n verleidelijk Bond-meisje wil kruipen. Hiermee wil zij, naast haar succesvolle zangcarrière, haar hopelijk net zo vruchtbare Hollywoodcarrière vorm gaan geven.

Bronnen dichtbij Minogue zeggen 'dat het alleen de vraag is of ze een 'goede' of een 'slechte' Bond-meid gaat spelen. Een woordvoerder laat weten dat er op dit moment nog geen contract is getekend, maar dat zij constant filmscripts krijgt toegestuurd om te lezen.

Zoals eerder bekend zijn de producenten er nog steeds niet uit of huidige James bond-acteur Pierce Brosnan de rol voor een vijfde keer mag vervullen. Als het echter aan Brosnan ligt, speelt actrice Keira Knightley in ieder geval een Bond-girl. Hij vindt dat zij 'een fantastisch acteertalent bezit'.

Kylie Minogue maakte jaren geleden al haar filmdebuut in de film 'The Delinquents', nadat ze uit de Australische serie 'Neigbours' was weggekaapt door muziek-producers Stock, Aitken en Waterman, die van de 'petite' Kylie een muzikale ster maakten. De laatste filmrol speelde ze in de musical 'Moulin Rouge', waarin ze veertig seconden als blauwe fee te zien was, terwijl ze de stem had van rocker Ozzy Osbourne. De 21e Bondfilm gaat volgend jaar november in première.