WASHINGTON - Kelly Osbourne, dochter van heavymetal-zanger Ozzy Osbourne en een van de hoofdrolspelers in MTV'sreality-soap The Osbournes, heeft zich vrijdag gemeld in eenafkickkliniek voor drugsverslaafden. De moeder van Kelly, SharonOsbourne, heeft dat bevestigd.

Kelly Osbourne (19) gaf haar drugsgebruik toe nadat een Britsekrant de familie om commentaar had gevraagd bij een foto waarop zijdrugs schijnt te kopen. Vader Ozzy Osbourne, die zelf ookherhaaldelijk in de problemen kwam door zijn alcohol- endrugsverslaving, vertelde vrijdag in CNN's Larry King Live datKelly altijd had ontkend drugs te gebruiken.

"De hoeveelheid pillen die ik in haar tas heb gevonden, wasongelooflijk", aldus Ozzy Osbourne. Nog dezelfde dag heeft Kellyzich gemeld bij een kliniek in het Californische Malibu. Daar wordtze behandeld om van het gebruik van grote hoeveelheden pijnstillersaf te komen.

Het bericht over de drugsproblemen van Kelly valt samen met destart van het derde seizoen van The Osbournes in de VS. Het succesvan dit MTV-programma kreeg wereldwijd opvolging met zogehetenreality-soaps, zoals in Nederland rond Patty Brard, Adam Curry enzanger Frans Bauer.