Met daarin deze week: Ook Nederlandse sterren massaal snoepen van de Botox, ex/aanstaande mevrouw Krabbé maar weer eens een kind maakt, Prinses Margarita ‘in de Here’ lijkt te zijn, GTST-soapie haar ‘boob-job’ beu is en Reinout en Danielle een dochtertje hebben. Lees mee in de roddelbladen van deze week.

Strak bekkie

In Amerika zijn er veel sterrenmet een ‘bevroren Botox-gezicht’. Ze hebben zó veel verlammende ‘anti rimpel’ injecties genomen, dat ze hun gezicht niet meer normaal kunnen bewegen. In Nederland zijn we niet zo snel van dit soort excessen, maar een rondje bekend Nederland bracht toch wel het één en ander aan het licht. Weekend belt hun adressenlijstje af en bijna alle ondervraagden beamen Botox-injecties te nemen. Voorop staat natuurlijk Marijke Helwegen, de ambassadrice van de cosmetische chirurgie. ‘Natuurlijk gebruik ik het!’ roept zij enthousiast uit. Ook Angela Groothuizen geeft toe haar gezicht regelmatig te laten inspuiten met Botox. Van Hennie Huisman wordt gezegd dat hij het gebruikt, maar society visagist Leco Zadelhoff geeft in het blad toe zich te laten prikken met een spierverlammer. Vanessa komt natuurlijk weer met een heel verhaal over een ander soort middel dat ze zelf in haar kliniekje inspuit. ‘Ik behandel mijn voorhoofd en kraaienpootjes maar een keer per jaar met dit wondermiddel en dat is voor mijn huid genoeg’ verklaart ze met een strakgetrokken bekkie. Marijke Helwegen, net als Connie 50+, geeft tenminste meteen toe dat ze elke drie maanden een shotje gaat halen om glad te blijven.

Krab-bé by

Het blijft een gek verhaal. Presentator Martijn Krabbé is getrouwd en hoopt op een kind. Dat komt er ook, maar vrouw Amanda vertelt meteen dat ze haar man verlaat. Ze heeft een ander. En misschien is het kind wel van die ander. Martijns wereld stort in en de pers smult natuurlijk. Zeker als blijkt dat het wèl Martijns kind is en Amanda het de vreselijke naam Bickel meegeeft. Martijn blijkt echter een flexibel persoon want in de afgelopen vier jaar heeft hij Amanda deze wandaden weten te vergeven. Sterker nog: enkele weken geleden kondigde hij aan weer een relatie met Amanda te hebben. Deze week maakt hij bekend dat Amanda in september een kind verwacht, een broertje of zusje dus voor Bickel. En Martijn zegt er meteen bij ook graag weer te willen trouwen. Het paar poseert blij voor de camera’s alsof er de afgelopen jaren niets is gebeurd. Hopelijk zorgt de nieuwe Krabé-by niet voor herhaling van dit bizarre verhaal.

Margarita in de Here?

Privé kondigde aan met een spectaculaire onthulling over Prinses Margarita te komen. Nou, daar waren we wel benieuwd naar, want Magarita heeft al heel wat stof doen opwaaien. Haar ontboezemingenover de koninklijke familie logen er niet om en de Oranjes zullen behoorlijk hebben gebaald. Altijd wordt met een beschuldigende vinger gewezen naar echtgenoot Edwin want hij zou Margarita aanzetten tot deze lasteringen. De laatste tijd wordt druk gespeculeerd over een breuk tussen de twee echtelieden. Margarita zou alleen in Amsterdam wonen en Edwin in Frankrijk hebben achtergelaten. Het nieuwtje waar Privé mee komt is een vermeende affaire van de prinses. Ze zou het aangelegd hebben met een blonde zanger, waarvan Privé een foto toont. Tamelijk hip voor een prinses, denk je misschien. Maar het gaat hier om een ‘in EO-kringen bekende zanger van gospelliederen’, dus heel wild kan het niet zijn. De beste man is vader van 2 kinderen en inmiddels weg bij zijn gezin. Hij schijnt daarna een ‘kleurrijk liefdesleven’ geleid te hebben, maar zegt zelf zich ‘niet te kunnen herinneren met Margarita gedineerd te hebben’. Dat van dat liefdesleven past niet helemaal bij een religieuze gospelzanger, maar: je kunt zeggen wat je wilt van prinses Margarita, saai is ze beslist niet. Zou ze door deze Ralph nu ‘in de Here’ zijn geraakt?

Überboezem

Oh nee, dat is allemaal echt. De bladen waren er altijd van overtuigd dat GTST-soapie Fajah Lourens behept was met een natuurlijke DD-cup voorgevel. Want wie bestelt er in godsnaam zo’n enorme überboezem, behalve dan Patricia Paay? Daarbij is de donkere Fajah net begin 20, dus dat ze al een ‘boob-job’ gehad zou hebben, was niet aannemelijk. In Party vertelt Fajah echter wel degelijk aan haar boezem te hebben laten sleutelen. ‘Na de geboorte van m’n dochter heb ik mijn borsten niet alleen laten liften. Dan was het waarschijnlijk veel mooier geweest. Nee, ik vond het toen ook nog eens nodig ze op te laten vullen. Stom!’ vertelt ze openhartig. Want ze ziet zelf wel in dat deze enorme boezem een beetje te veel van het goede is en wil er nu een cupje af laten halen. ‘Maar na 7 maanden borstvoeding zagen mijn borsten er niet meer uit,’ voert ze aan als verdediging. Het gaat in Nederland steeds meer op het Amerikaanse Hollywood lijken. Daar krijg je voor je 14e verjaardag je eerste nose-job, twee jaar later een boob-job en nog wat later ga je voor liposuctie en Botox. En dan ben je nog geen 30.

Fiene

Reinout Oerlemans en zijn Danielle hebben een dochtertje gekregen. Heel Nederland leefde met het stel mee toen Danielle met 6 maanden een miskraam kreeg van een jongensbaby. Dezelfde dag moest Reinout de studio in om Idols te presenteren. Zou hij in tranen uitbarsten? Hij hield zich goed, maar heel Nederland was aan de buis gekluisterd om hem te kunnen zien. Kort daarna was Danielle weer zwanger. Deze keer is alles goed gegaan en zojuist is er een dochtertje geboren. Dat wist het echtpaar al van tevoren en ze maakten er ook geen geheim van dat ze een meisje zouden krijgen. De naam hielden ze nog wel even verborgen, maar inmiddels is die bekend: Fiene Joan. Leuk bedacht die dubbele namen voor broer en zus: Thijmen James en Fiene Joan. Benieuwd of de bladen het stel even rust gunnen of dat volgende week alweer wordt geschreven over een mogelijk derde kind.