Kourtney Kardashian spuit moedermelk over Kim

MIAMI - Kim Kardashian gebruikt graag moedermelk om haar huid mee te behandelen. 

De realityster was echter geschokt toen haar zus Kourtney Kardashian rechtstreeks uit de borst verse melk over haar heen spoot. De opmerkelijke actie is zondag te zien in de realityserie over de zusjes, waarvan Us Weekly alvast een preview online heeft gezet.

Kim Kardashian weet sinds 2011 dat ze aan de chronische huidziekte psoriasis lijdt, wat droge rode plekjes op de huid kan veroorzaken. Ze heeft eens gelezen dat moedermelk goed kan zijn voor die plekjes. Sindsdien behandelt ze haar huid met de melk van Kourtney, die ze uit de flesjes voor Kourtneys dochtertje haalt.

"Deze plekjes gaan maar niet weg, maar het is een goed teken dat ze nu wit zijn", aldus Kim terwijl ze op een plekje op haar benen wijst. "Dus ik wil het blijven proberen", zegt ze over het toepassen van melk, waarop Kourtney Kardashian zegt: "Ok, laten we nu wat meer proberen." Vervolgens knijpt ze direct wat melk uit haar borst, over Kims been heen.

Kim Kardashian, die momenteel zelf in verwachting is van haar eerste kindje met haar vriend Kanye West, reageert geschokt. "Bah, dat is zo ranzig dat je gewoon kan knijpen en dat het er dan uitkomt", roept ze. "Ik vind het niet fijn, zo vers uit de borst."

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUshop

Tip de redactie