Kris Humphries slaat deal van 10 miljoen af

LOS ANGELES - Kim Kardashian wil zo graag scheiden van Kris Humphries, dat ze de basketballer 10 miljoen dollar zou hebben geboden.

Dit op voorwaarde dat hij akkoord gaat met een scheiding en stopt met zijn pogingen om het huwelijk nietig te laten verklaren.

RadarOnline weet dat Humphries het aanbod echter heeft afgeslagen.

Kardashian en Humphries waren in 2011 slechts 72 dagen een getrouwd stel. Eind oktober van dat jaar besloot de realityster een punt achter het huwelijk te zetten.

Fraude

De NBA-ster zegt dat hij erin is geluisd en dat hij slachtoffer is van een publiciteitsstunt. Hij wil het huwelijk daarom via de rechter nietig laten verklaren, iets wat juridisch alleen mogelijk is wanneer er fraude in het spel is. Omdat Kardashian dit ontkent, sleept de zaak zich voort.

De brunette heeft daarom op haar beurt weer geëist dat Humphries haar oplopende juridische kosten betaalt. De zaak zou Kardashian tot nu toe al 250.000 dollar gekost hebben.

Religie

Volgens een insider zitten er religieuze redenen achter de vasthoudendheid van Humphries. "Hij wil weer in de kerk kunnen trouwen, met een schoon geweten. Kris is erg religieus en hij gelooft dat dit alleen kan als zijn huwelijk met Kim nietig wordt verklaard."

Een woordvoerder van Kardashian ontkent de mislukte miljoenendeal.

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie