Roddelbladen: Polonaise-prinses en Dries' nieuwe happers

AMSTERDAM- Miljoenen voor de voetbal-exen, ook schrijfster Heleen moet lappen, Maxima’s party-pruik, nieuwe happers voor Dries en sportmonster Rosalie Delon. Kortom: lees mee in Party, Privé, Story en Weekend van deze week.

'Zo word je rijk...Trouw een voetballer' kopt Party. Het blad haakt in op twee voetbalscheidingen in één maand. Die van Sylvie en Rafael natuurlijk, maar ook van Sabia en Khalid Boulahrouz. Ze zeten op een rijtje welke voetballers uit elkaar gingen en met hoeveel miljoen de vrouwen werden afgekocht.

Koploper is Ruud Gullit, die aan drie vrouwen alimentatie en afkoopsommen moet betalen.

Wesley Sneijder, nu met Yolanthe, dokte 8 miljoen aan zijn ex Ramona, met wie hij zoontje Jessey heeft. Patrick Kluivert kon de helft van zijn centen aan Angela geven. Hij had zo’n 36 miljoen op de bank, dus dat was cashen. Frank Rijkaard trouwde met Carmen, scheidde voor Monique (kostte 6 miljoen gulden) en ruilde die na 20 jaar in voor kindermeisje Stefanie. Het hakte een flink gat in zijn spaarcenten, maar hij heeft nog 18 miljoen over.

Sabia tot slot kan de helft van de 9 miljoen van Khalid eisen. 'Geen wonder dat Sylvie en Sabia daags na hun scheiding chic en opvallend gekleed gingen lunchen,' snapt Party. 'Er moet wel in gemeenschap van goederen worden getrouwd en snel een baby komen' tipt het blad nog terloops.

Schrijfster moet betalen

Over alimentatie gesproken...Volgens Weekend kan Ton van Royen ook een lekker bedrag aan alimentatie vragen. Recent maakte schrijfster Heleen en tv-man Ton bekend te scheiden na ruim 20 jaar. Volgens het blad schreef Heleen een slordige 3,5 miljoen euro bij elkaar. Daar kan Ton de helft van eisen. Ook heeft hij dan maandelijks recht op alimentatie. Hij werkt weinig en is de minst verdienende partij.

Weekend pakte meteen de rekenmachine en maakte het volgende sommetje. Heleen verdient tussen de 1 en 2 ton per jaar. De alimentatie zou dan tussen de 5 en 10 duizend euro per maand zijn. Daar kan Ton riant van rondkomen in hun huis in Portugal. Niet alleen een voetballer levert veel op, een succesvolle schrijfster is minstens zo lucratief.

Nieuwe happers

Dries Roelvink fuifde zichzelf het afgelopen half jaar op nieuwe happers. "Ik was niet tevreden met mijn oude gebit. Deze tanden zijn veel mooier", vertelt de trotse zanger aan Party. Het blad heeft geen foto van het nieuwe gebit, maar we kunnen ons er iets bij voorstellen. Het is vast 'too much'.

Zoals Dries té bruin is, té vaak in de sportschool hangt, té erg zijn haar föhnt, zo zal zijn nieuwe gebit ook wel té wit en té recht zijn. Echt doorbreken doet de entertainer nog steeds niet. Hij blijft altijd een beetje in de marge rommelen.

Geen wonder ook, want hij heeft een stem als een gebarsten kerkklok. Maar in elk geval zingt hij genoeg euro’s bij elkaar om de tandarts van te betalen.

Frau Becker

Volgens Weekend is tenniser Boris Becker boos op zijn ex-vrouw. Die blijft zich al meer dan 10 jaar Barbara Becker noemen, terwijl ze al lang uit elkaar zijn. Op Twitter windt hij zich op over zijn ex.

'Na 2 scheidingen gaat een vrouw normaalgesproken weer over op haar meisjesnaam' twitterde hij nijdig. Er is maar één Frau Becker en dat is zijn echtgenote, de Nederlandse Sharlely, vindt Boris.

De ex vindt dat Boris niet moet zeuren. Het stel heeft twee kinderen en die heten Becker. Waarom zij dan niet? En zo’n beroemde achternaam opent natuurlijk makkelijker deuren in Amerika, waar ze woont, die anders gesloten zouden blijven. Maar dat zegt slimme Barbara er natuurlijk niet bij.

Polonaise-prinses

Prinses Maxima ging daags voor het staatsbezoek aan Brunei shoppen in Singapore. Samen met schoonmama Beatrix maakte ze daar de shoppingmalls onveilig. Nederlandse touristen spotten Maxima niet in een sjieke modeboetiek, maar in een pruikenwinkel. Daar bleef ze lange tijd binnen en paste er een felgekleurde paarse feestpruik.

Sterker nog: volgens de getuigen kocht ze de pruik en rekende ze hem zelf af. "Wat moet de prinses met een pruik die hier in een feestwinkel te koop is?", vraagt Privé zich vertwijfeld af.

Een antwoord geeft het blad niet, maar wij willen er wel naar raden: Carnaval vieren! Met een pruik en schmink, lekker incognito in een kroeg de polonaise lopen. We zien het Maxima zó doen. Opletten dus, aanstaande februari.

Sportmonster

De ex vrouw van Alain Delon, Rosalie van Breemen, doet het tegenwoordig met de ex van Caroline Tensen.

In Story zien we de twee op de kiek. Ze komen net uit de sportschool, hebben er blijkbaar een rondje gym opzitten. In Beau Monde van deze maand vertelt Rosalie dat ze een sportmonster is. Liefst twee keer per dag traint ze met zware gewichten. Daarna nog even een half uurtje op de spinfiets.

Rosalie eet ook gezond, heeft altijd een tupperware-bakje met zilvervliesrijst mee.

In Story bekent Frank Wisse juist een enorme Bourgondiër te zijn. Maar uit liefde gaat hij mee naar de sportschool en het is bijna zielig om te zien. Terwijl Rosalie met een strakke fanatieke blik het pand verlaat, kijkt Frank vooral moe en uitgeteld.

Misschien moeten ze maar een andere gezamelijke hobby zoeken. Gezellig op boetseerles of glaskralen maken ofzo.

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie