'Justin Bieber spuugde in mijn flesje water'

LOS ANGELES - Justin Bieber heeft tijdens zijn laatste bezoekje aan de sportschool fikse ruzie gekregen met radiopresentatrice Colette Harrington.

Het Canadese popidool zou mogelijk in haar flesje water hebben gespuugd.

Harrington zag tijdens het sporten dat Bieber bij de fitnessruimte in een hotel in North Carolina binnen kwam wandelen met zijn personal trainer en een achtergronddanser of -zanger. Ze stapte op de 18-jarige artiest af om te vragen of 'ie met haar op de foto wilde, maar daar zat Bieber duidelijk niet op te wachten.

De vrouw ging een tikkeltje teleurgesteld weer door met haar workout en hoorde vervolgens dat Bieber en zijn aanhang haar belachelijk maakten.

"Ik tel altijd hardop tijdens mijn oefeningen. Justin deed me na en telkens als ik bij de twintig was, zei z'n maat dat ik mijn bek moest houden", vertelt Harrington aan TMZ.

Rochel

Ze negeerde het kinderachtige gedrag, ook al bleven de jongens haar afkraken. Toen Harrington even niet oplette, spuugde iemand een slok blauwe sportdrank in haar flesje water en dat had ze niet in de gaten. "Ik keek niet naar mijn flesje voordat ik begon met drinken." En dus kreeg Harrington de rochel binnen.

Het slachtoffer diende een klacht in, maar het lijkt erop dat ze niet kan bewijzen dat de fluim van Bieber was of dat de opdracht om te spugen van hem kwam. Harrington laat weten dat ze van plan is om het flesje met inhoud online te verkopen. De opbrengst gaat naar het goede doel.

Een woordvoerder van Bieber laat weten dat Harrington het fout heeft. De opmerkingen van hem en zijn trainer zouden niet naar haar gericht zijn, maar naar elkaar.

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie