Gordon heeft zijn leven gebeterd

AMSTERDAM - Gordon gooit het roer drastisch om. De 44-jarige zanger werd onlangs door een goede vriendin bewusteloos op de bank gevonden.

"Ik lijd aan suikerziekte en ben door hyperglykemie helemaal weggeraakt. Twee uur lang ben ik buiten bewustzijn geweest. Echt, ik ben nog nooit zo bang geweest", vertelt hij in De Telegraaf.

"Ik werkte keihard, struinde alle feestjes af, sliep veel te weinig en at heel ongezond. Met het toedienen van medicatie ben ik te naïef omgegaan. Soms vergat ik het, of deed het gewoon niet. Want als ik mij goed voelde, waarom zou ik dan? Tijdens de uren op de eerste hulp zag ik mijn leven aan mij voorbij gaan en wist ik dat ik wat moet veranderen."

"Ik ben op vakantie gegaan en heb alleen maar geslapen en boeken gelezen. Sinds drie weken drink ik geen alcohol meer en probeer ik koolhydraten te mijden. Ik ga op tijd naar bed en blijf vaker thuis dan dat ik op feesten en partijen te vinden ben."

De ware

Gordon is ook nog steeds op zoek naar de ware. "Na de breuk met Raoul heb ik nog een vriendje gehad, maar het werkt niet. Ik prijs mezelf gelukkig dat ik echt met de mooiste mannen de meest fantastische momenten heb beleefd. Maar uiteindelijk loopt het op niets uit. Meestal vanwege het leeftijdsverschil. Ik kijk nu uit naar iemand van mijn eigen leeftijd, die zijn eigen geld verdient en het nodige heeft meegemaakt en weet wat hij wil."

Niet makkelijk

"Weet je wat het is. Het is voor mij ook niet makkelijk om een relatie aan te gaan. Kijk eens naar mijn verleden. Ik heb een spoor van vernielingen achter mij gelaten. Iedere eerste date en iedere misstap wordt breed uitgemeten in de pers. Dat schrikt af hoor. Het kleeft gewoon aan mij. Maar ik geloof en hoop nog steeds dat ik ooit gelukkig wordt in de liefde. Ik heb mijn leven gebeterd, dus het begin is er."

Lees meer over:
Tip de redactie