'Kinderen van Beckhams hebben heimwee'

LONDEN - De verhuizing van Los Angeles naar Londen gaat de kinderen van David en Victoria Beckham niet in de koude kleren zitten.

"Ze vinden het moeilijk om zich aan te passen aan het leven in het Verenigd Koninkrijk", vertelt een bron dichtbij de familie aan RadarOnline.

David Becham (37) en zijn vrouw Victoria (38) hebben samen vier kinderen: zoons Brooklyn (13), Romeo (10) en Cruz (7) en dochtertje Harper (1). De drie jongens missen hun leven in Amerika enorm. "Het is vooral lastig als ze met hun vrienden in de States aan het skypen zijn en horen welke leuke dingen ze allemaal missen", zegt de ingewijde.

Ook het Britse klimaat en de cultuur kunnen de jongens nog niet echt niet bekoren. "Ze blijven maar zeggen dat het thuis zo koud is en dat ze het weer in Los Angeles, hun favoriete televisieprogramma's en zelfs het Amerikaanse fastfood missen", laat de bron weten.

Afwachten

Het gezin vertrok naar Engeland omdat het dienstverband van de stervoetballer bij Los Angeles Galaxy er op zat. "Voorlopig moeten de kids afwachten tot David weet waar hij straks gaat voetballen. Ze zijn wel een beetje bang voor wat er gaat gebeuren, omdat hun vader aanbiedingen vanuit de hele wereld krijgt."

De kans is volgens de insider niet groot dat de Beckhams straks toch weer in Los Angeles gaan wonen. "Echt, de kinderen zouden het geweldig vinden om terug naar Amerika te gaan, maar David wil nog één keer ergens anders naartoe voor een laatste uitdaging."

Tip de redactie