Angelina Jolie wil documentaire over zichzelf maken

LOS ANGELES - Angelina Jolie zou van plan zijn een documentaire te maken over haar eigen leven.  

Dat vertellen ingewijden volgens ShowbizSpy aan een Amerikaans roddelblad.

Het is de bedoeling dat de documentaire wordt geschreven, geproduceerd en geregisseerd door de actrice zelf. "Ze hoopt dat mensen door het kijken naar de documentaire beseffen dat ze ook maar gewoon een mens is die fouten maakt", zegt een anonieme bron tegen National Enquirer.

Haar grote liefde Brad Pitt, met wie Jolie zes kinderen opvoedt, ziet het helemaal zitten. "Ze wist niet zeker of het wel een goed idee zou zijn, maar Brad heeft haar weten te overtuigen. Hij wees erop dat ze veel mensen zou kunnen helpen door haar verhaal met de wereld te delen."

Niet makkelijk

De documentaire zou moeten gaan over Jolies transformatie van een beginnende actrice die kritiek kreeg op haar magere looks naar een internationale superster. "Mensen gaan er altijd van uit dat Angie het altijd makkelijk heeft gehad, maar dat klopt niet", legt de insider uit.

"Ze had in haar jeugd een erg slecht zelfbeeld en was bang in de steek te worden gelaten. Haar ouders gingen uit elkaar toen ze pas vijf jaar oud was", weet de bron. "Later ging ze zelfs drugs gebruiken om de pijn te verzachten."

Lees meer over:
Tip de redactie