'Kristen Stewart vreest voor einde carrière'

LOS ANGELES - Kristen Stewart zou doodsbang zijn dat haar imago door haar affaire onherstelbare schade heeft opgelopen.

Dat schrijft ShowbizSpy op basis van een verhaal in de Amerikaanse National Enquirer.

"Ze heeft medelijden met zichzelf", zegt een anonieme bron.

"Kristen weet dat veel mensen nog maar weinig respect voor haar hebben na wat er is gebeurd, maar in deze tijd vol awarduitreikingen is haar pas echt duidelijk geworden hoezeer haar status is gekelderd."

"Kristen zag dat wel een beetje aankomen. Tegelijkertijd hoopte ze dat het feit dat Rob besloot haar terug te nemen in haar voordeel zou werken", gaat de ingewijde verder. "Maar ze merkt toch dat ze hier en daar wat koeltjes tegemoet wordt getreden nu de stofwolken zijn opgetrokken."

Minder klussen

Ook zakelijk gezien laat de rel zijn sporen na. "De laatste tijd krijgt ze duidelijk minder klussen aangeboden. Zelfs de onderhandelingen over het vervolg op Snow White zijn nog niet afgerond", verklapt de insider. "Kristen maakt zich enorm veel zorgen. Het gaat op dit moment echt niet goed met haar."

Stewart (22) en Pattinson (26) gingen in juli van vorig jaar uit elkaar nadat de actrice was vreemdgegaan met regisseur Rupert Sanders. Het kwam een paar maanden later tot een verzoening, maar onlangs doken er berichten op dat de twee Twilight-sterren nu toch echt een punt achter hun relatie hebben gezet.

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie