Xander de Buisonjé blij met steun in moeilijke tijd

AMSTERDAM - Xander de Buisonjé presenteert dit jaar de concerten van Vrienden van Amstel Live met een dubbel gevoel.

Dat vertelt hij in De Telegraaf.

De Buisonjé verkeert nog steeds in onzekerheid over de gezondheid van zijn vrouw Sophie, bij wie er onderzoeken lopen om vast te stellen of de buiktumor die ze heeft goed- of kwaadaardig is

"We weten nog steeds niet wat de uitkomst is. Zolang we dat niet weten, willen we ook geen voorsprong nemen op eventuele ellende."

Normaal

Ook voor hun zoon Dex moet het zo normaal mogelijk blijven. "We zijn allebei nog gewoon aan het werk. Het leven is dat je jezelf ook mag toestaan positief te blijven in deze barre tijden, we hebben er vertrouwen in. Sophie is een sterke vrouw. Hoe zij die onzekerheid draagt… ik weet niet of ik dat ook zou kunnen, ik vind het zo knap van haar."

De zanger krijgt ook steun van zijn collega's tijdens de concertreeks, bijvoorbeeld van Dinand Woesthoff. "Echt zo lief dat hij mij steunt in deze tijd. Hij weet als geen ander hoe het is om dit door te maken."

"Ik heb net van hem zijn verhaal gehoord, wat heeft hij veel meegemaakt. Niet alleen Dinand steunt me. Van Frans Duijts tot Marco Borsato heb ik steunbetuigingen gekregen. Zelfs Guus Meeuwis kwam langs terwijl hij helemaal niet optreedt, maar gewoon om mij moed in te spreken. Dat verwarmt mij echt."

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie