Keet wordt zeemeermin Ariël

AMSTERDAM - Yvonne Coldeweijer, beter bekend als Keet, gaat vanaf maart de rol van zeemeermin Ariël in de musical The Little Mermaid spelen.

"Een fantastische nieuwe kans", jubelt ze in het AD.

Coldeweijer was eerder te zien als heks Glinda in de inmiddels gestopte musical Wicked. De rol van Ariël deelt ze met Tessa Sunniva van Tol die het personage al sinds de première in juni 2012 vertolkt.

Zenuwachtig voor de auditie was ze niet echt. "Ik ben van nature een nuchter type. En zonder mezelf op de borst te willen kloppen, ik weet dat de rol qua stem prima bij me past."

Haar carrière zit dus in de lift en ook haar liefdesleven loopt gesmeerd. "Het zit inderdaad op alle fronten mee", stelt Coldeweijer vast. "En dus ben ik een gelukkig mens. Mijn carrière gaat wel een beetje snel. Het lijkt wel alsof alles op dit moment naar me toe komt. Maar ik blijf realistisch en bescheiden. Want zo veel heb ik tot nu toe nou ook weer niet bereikt. Toch?"

Samenwonen

Het samenwonen met liefje Ben Saunders bevalt 'meer dan goed'. "Maar veel zijn we nog niet samen thuis geweest. Ik was de afgelopen tijd voor een fotoshoot in het buitenland en Ben zat in Thailand. Je zou kunnen zeggen dat we nog maar een paar dagen echt hebben samengewoond."

Trouwen zit er voorlopig ook nog niet in. "Ben heeft wel eens in een dolle bui geroepen dat hij me in Las Vegas ten huwelijk zou vragen. Maar dat was scherts. We willen eerst genieten van het samenwonen. Daarna zien we wel weer verder."

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie