Carrière Yolanthe Sneijder-Cabau op laag pitje

INSTANBUL - Wesley Sneijder voetbalt de komende jaren in Turkije. Voor zijn vrouw Yolanthe Sneijder-Cabau betekent dat koffers pakken en weg uit Milaan.

"Ik wil er helemaal voor Wes zijn. Ik ben nu geconcentreerd op hem en zijn voetbal", zegt ze in De Telegraaf.

De voetbalvrouw ziet haar nieuwe thuis helemaal zitten. "Ik voel me als echtgenote ook enorm welkom hier. De mensen zijn ongelooflijk lief en warm."

Haar eigen carrière zet ze even op een laag pitje. "Ik zal nu zelf ook niet zo gauw iets ondernemen richting de Turkse tv of film. Het is niet niks deze overstap en dan is het fijn als je kan terugvallen op je vrouw. We doen dit samen en het voelt goed!"

Gezin

Maar er lijkt ook een andere reden om minder te gaan werken. "We willen inderdaad in de komende jaren graag een gezinnetje stichten, maar we hebben niks concreets in de planning. Ik was tot nu toe ook heel druk met mijn carrière. Wie weet."

Sneijder-Cabau kijkt met veel plezier terug op haar tijd in Italië. "We hebben vier fantastische jaren gehad in Milaan en we hebben daar ons leven opgebouwd. We verloofden en trouwden in Italië en Wes schreef bij Inter geschiedenis door alle overwinningen in een jaar binnen te slepen. Dat moesten we binnen zeven uur achter ons laten. Al die mooie herinneringen draag ik met me mee, al is er toch een stukje van mijn hart in Italië gebleven. Geluk en verdriet lagen gisteren heel dicht bij elkaar. Het was slikken. Ik ben niet goed in afscheid nemen."

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie