Gordon beschouwt LA The Voices als familie

AMSTERDAM - De mannen van LA The Voices kunnen het erg goed met elkaar vinden. Zo goed zelfs dat frontman Gordon zijn kompanen als zijn nieuwe familie beschouwt.

"Sinds het overlijden van mijn moeder in oktober 2010 is het bergafwaarts gegaan met de verhoudingen binnen mijn familie", vertelt de zanger in het AD.

"Vreselijk! Alleen met m'n oudste zus Marja heb ik nog goed contact. Ruzie heb ik nooit gehad met mijn zeven oudere broers en zussen, maar sommigen wil ik echt niet meer zien, omdat er te veel is gebeurd. Je zou kunnen zeggen dat ik LA The Voices een beetje beschouw als nieuwe familie."

Familie of niet, Gordon is wel de baas. "We zijn binnen de groep gelijkwaardig, maar in elk team moet er altijd iemand zijn die richting geeft", zegt Gordon.

"Dus moet ik soms streng zijn. En dat is best moeilijk tegen mensen van wie je houdt en met wie je het beste voor hebt." Hij geeft een voorbeeld: "Een lied dat Richy schreef, heb ik afgekeurd. Goedbedoeld, maar nog niet goed genoeg."

Klassieke nummers

De zanger kijkt ook alvast vooruit. "Ik speel met de gedachte om voor onze volgende cd klassieke nummers van grote componisten in een nieuw jasje te steken. Eigenlijk net zoals Helmut Lotti ooit deed. Hij werd er wereldberoemd mee."

"En dat willen wij eigenlijk ook wel. Misschien gaan we wel samenwerken met André Rieu. De contacten met hem zijn al gelegd, maar concreet is het allemaal nog niet."

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie