'Pamela Anderson wil opnieuw in show Hans Klok'

AMSTERDAM - Hans Klok gaat weer samenwerken met Pamela Anderson.

Na haar gastoptreden in zijn show in Las Vegas benaderde de voormalig Baywatch-ster Klok zelf voor een reünie, vertelt de illusionist in De Telegraaf.

Afgelopen zaterdag was Anderson te gast bij Sterren Dansen op het IJs. Na dat optreden ging ze op stap met Klok. "Ik dacht, we gaan gewoon gezellig stappen. Op dit verzoek had ik echt niet gerekend", zegt Klok.

Maar Anderson had er wel oren naar. "Ze wil weer samenwerken. Ik stikte zowat in mijn biertje toen ze het voorstel deed. Ze zei dat ze mij zo heeft gemist. Ik was natuurlijk een beetje terughoudend in verband met het financiële plaatje. Maar Pamela zei dat we daar wel uit zouden komen. De tijd die wij samen hebben doorgebracht tijdens mijn show in Las Vegas, was voor haar de mooiste uit haar leven. We hebben ook zoveel gelachen."

Carré

Komende zomer staat Klok zes weken lang in Carré. "Pamela wil dus een soort zomerstop maken in Nederland. Ze is gek op Amsterdam en wil meer tijd met mij doorbrengen. Nadat ik haar eerst vijf keer heb gevraagd of ze het serieus meende, heb ik gezegd dat ze haar pakje weer uit de kast kan halen. Pamela is nog zo lenig, als het allemaal rond komt heb ik haar graag weer als assistente."

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie