Maandag 3 oktober 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
roddelbladen bladen

Roddelbladen: 40 x Sylvie en Gordon geen vader

AMSTERDAM - Syl doet het met een piloot, Rafael flirt met Sabia Boulahrouz én Nikkie Plessen, Connie Breukhoven met haar miljonair op de fiets, Ruud maakt Estelle jaloers. Kortom: lees mee in Party, Privé, Story en Weekend van deze week.
Door NU.nl/CWE

Privé maakt goed wat ze vorige week misten: de scheiding tussen Sylvie en Rafael. Een compleet fotoboek van 40 pagina’s van het stel krijgen we voorgeschoteld. Met Sylvie als mollige twintiger in Costa! en een piepjonge Rafael.

Omdat Sylvie nou eenmaal leuker is om naar te kijken dan Rafael, domineert zij de meeste pagina’s. We zien kort haar, pruiken (chemokuur), jurken, hakken en bikini’s. 'En altijd weer alleen' kopt het blad, bij een fotoshow van Sylvie op diverse gala’s, feesten en premieren.

Want inderdaad: voetballer Raf was vaak op training en Syl showde in haar eentje de mooiste jurken. Volgens Privé zal zoontje Damian zijn ouders de komende tijd niet vaak zien. Sylvie moet oefenen voor Let’s Dance, een dansprogramma en papa Raf moet voetballen. Dus de nanny zorgt voor het manneke.

Of Sylvie het inderdaad met haar privé-piloot deed (of doet), heeft het blad nog niet bevestigd gekregen. Maar het gerucht is minstens één van de 40 pagina’s tellende special waard. Net als het rekensommetje dat zij bij de scheiding 11 miljoen meekrijgt van het gezamelijke vermogen van 27 miljoen. Daarvan heeft ze weliswaar zelf 2 miljoen verdiend, maar dat blijkt dus een leuke investering.

Connie op de fiets

We hebben het zo leuk samen' kweelt Connie Breukhoven in Story. Ze geeft inderdaad toe dat ze een nieuwe lover heeft. Ze hield hem een tijdje geheim, want haar vorige flirt met womanizer Ben Angelier liep verkeerd af. Die werd een week na het einde van de verkering alweer vozend en zoenend met een andere dame op het strand gefotografeerd.

Maar met rijke Frans (vastgoedondernemer) is het helemaal leuk, geeft Connie toe. "Je gelooft het niet, maar we fietsen als verliefde tieners door de stad. Gewoon in spijkerbroek, met gympies eronder".

Om vervolgens vrolijk op een doordeweeksedag door de stad te paraderen in een kort, strak kanten jurkje, met torenhoge stilleto’s en een knalroze peperdure Hermes-tas.

Gordon geen vader

Gordon wil wel vader worden. Hij heeft net weer een nieuw vriendje opgescharreld, maar dat staat los van zijn kinderwens. Enkele weken geleden wees hij de 'draagmoeder' al aan.

Een spannende dame die probeert door te breken als tv-ster, Laura Ponticorvo. Met het pulp-programma Mijn vieze vette vervelende verloofde trachtte ze bekend te worden.

Nu probeert ze het nogmaals met Sterren dansen op het ijs. 'Het zou een echte entertainment-baby worden' verheugde zanger Gordon zich al. Helaas voor Goor: Laura ziet het niet zitten. Die droomt -behalve van roem- van een huisje-boompje-beestje bestaan.

'Gordon en ik zullen nooit als echtpaar onder één dak wonen om samen voor ons kind te zorgen' zegt ze in Story, 'De echte liefde ontbreekt'. Met haar strakke, pikante schaatsjurkje en looks à la Yolanthe Cabau vindt ze vast binnenkort wel haar 'echte liefde'.

Blije Ruud

Terwijl Estelle sip en zonder Badr Hari de feestdagen doorbracht, genoot ex-man Ruud juist. Hij vloog naar Miami, naar zijn nieuwe vriendin. Daar ontmoette hij Maggie’s twee dochters.

"We hebben flink gelachen met elkaar" vertelt Ruud in Story. Uit 'respect' is hij niet blijven slapen, "Dat komt later wel".

Het lijkt er op dat Ruud via dit enthousiaste liefdesverhaal zijn ex Estelle een sneer wil geven. Want met Maggie kan hij de hele dag dubbel liggen, ze is mooi, lief, ontwapenend, een perfecte gastvrouw en ze kan heerlijk koken. "Wat wil ik nog meer?"somt Ruud op.

Over Estelle geen woord deze week in de roddelbladen. Wel is ze in het nieuws omdat ze advocaat Bram Moscowitsz beticht van te hoge rekeningen voor zijn werk. Maar verder zal ze in spanning in afwachting zitten van de voorlopige vrijlating van lover Badr. Die heeft net weer een verzoek ingediend. 

Volendamse lekkerbekken

Nick en Simon zijn o zo gewoon gebleven. Ze verdienen bakken met geld, maar smijten het niet over de balk. Voor hen geen Rolex om de pols of Ferrari in de garage.

Toch mogen de heren het er graag van nemen, weet Weekend. Nick heeft zichzelf van de twee tot restaurantmanager uitgeroepen.

Als het duo ergens in het land moet optreden, pluist Nick de restaurantgids van Michelin uit. "Dat zijn veelal restaurants met een ster. Zo zitten we regelmatig heel erg deftig te dineren", verklapt de Volendamse lekkerbek. Geen 'broodje Truckerbal' of een lauwe kroket aan de pomp dus voor deze heren.

Aanbevolen artikelen