LOS ANGELES - Kim Kardashian hoopt dat zij en haar vorige liefde Kris Humphries niet langer getrouwd meer zijn tegen de tijd dat ze bevalt van haar eerste kind.

Een bron laat aan entertainmentwebsite TMZ weten dat ze niet van plan is om snel te trouwen met Kanye West, maar ze vindt het een vreselijke gedachte dat ze een kind krijgt van haar nieuwe liefde terwijl ze nog steeds getrouwd is met haar vorige partner.

Kardashian vindt dat Hunphries zich onterecht hatelijk en wraakzuchtig gedraagt. Hij wil namelijk dat de realityster toegeeft dat ze enkel om de kijkcijfers van haar hitshow Keeping Up With The Kardashians met hem is getrouwd.

Maar volgens de bronnen is daar na bijna 1,5 jaar gesteggel nog helemaal geen bewijs voor. Daarom zouden vrienden van Kris hebben gezegd dat hij beter akkoord kan gaan.

Maar dat lijkt nu niet zo makkelijk. De twee exen hebben intussen zulke hoge rekeningen van hun advocaat dat ze hun zaak toch voort willen zetten, in de hoop dat ze hem winnen en de ander de kosten moet betalen.