AMSTERDAM - Justin Bieber was zaterdagavond te laat voor zijn optreden in Salt Lake City. De zanger ging voor aanvang van het concert op bezoek bij een meisje dat te ziek was om zijn show bij te wonen.

Bieber bezocht volgens de Amerikaanse entertainmentsite TMZ de 7-jarige Millie Flamm, een leukemiepatiëntje. De 18-jarige zanger gaf een privéconcert terwijl hij haar hand vasthield. "Kijk deze schat", schreef Bieber later bij een foto die hij op Twitter plaatste van het blije meisje. "Ik hou van haar."

Ondertussen liet het team van Bieber weten razend te zijn. Ze vragen zich hoe het heeft kunnen gebeuren dat de foto's van een marihuana rokende Bieber de wereld over zijn gegaan. Dat vertellen bronnen aan US Weekly.

"Ze zijn vooral boos op de beveiligingsmedewerkers en ze vragen zich af wie de foto's heeft gemaakt." Bieber probeert het incident zo snel mogelijk te vergeten. Via Twitter bood hij daarom de volgende dag zijn excuses aan.

Imago

Eerder vertelde de manager van de zanger dat hij en Justin er hun best voor doen om zijn imago goed te houden. "Ik drink wel eens een biertje, maar ik neem nooit teveel", zei Justin daarna. "Ik blijf altijd opletten, want in dit wereldje kun je niemand vertrouwen."

TMZ plaatste de foto's, die op 2 januari zijn genomen, op hun website. Daarop is te zien dat de zanger zich behoorlijk vermaakt. Hij werd onder andere al rokend op de foto gezet. Wat hij precies rookt is niet duidelijk, maar het lijkt een joint te zijn.