AMSTERDAM - Kort na de echtscheiding van Sylvie en Rafael van der Vaart blijkt ook het huwelijk tussen hun vrienden Khalid en Sabia Boulahrouz op de klippen te zijn gelopen.

Dat meldt Sabia Boulahrouz aan Bild. Ze bevestigt tegenover de krant geruchten. "Het klopt. Khalid en ik pasten op den duur gewoon niet meer bij elkaar." De echtscheiding zou volgens de voetbalvrouw in gang zijn gezet maar nog niet officieel zijn. 

Het stel trouwde in 2006. Tijdens het EK 2008 beleefden ze een drama met de dood van hun eerste kind. Het Nederlands elftal droeg daarom tijdens het toernooi een rouwband.

Later kreeg het echtpaar nog twee kinderen: dochtertje Amaya en zoontje Daamin. Khalid Boulahrouz speelde een periode met Van der Vaart bij HSV Hamburg in Duitsland. De echtparen raakten er bevriend.

Zeven jaar

Net als bij het huwelijk van Rafael Van der Vaart en Sylvie Meis duurde de liefde zo'n zeven jaar. Sabia Boulahrouz zou sinds de scheiding van het echtpaar Van der Vaart intensief contact hebben met haar vriendin Sylvie, die ook in Hamburg woont.