LOS ANGELES - Sinds Jessica Simpson moeder is van baby Maxwell, voelt ze zich erg goed. "Het is de mooiste uitdaging in mijn leven."

Dat vertelt de zangeres vrijdag aan People.

Wel geeft ze toe dat het nog wel eens moeilijk is om een goede balans te vinden tussen haar carrière en het moederschap. "Ik vind het vreselijk als ik de deur uit moet, voordat zij wakker is.

Gelukkig voor de blondine komt dit niet zo vaak voor. "Want dat zorgt ervoor dat ik geen goede dag heb", aldus de 32-jarige Simpson die inmiddels zwanger is van haar tweede telg. "Als Maxwell me later weer ziet, dan staart ze naar me en raakt ze mijn gezicht aan. Ik weet zeker dat ze me dan gemist heeft. Dat breekt mijn hart", zegt Jessica.

Goed doen

Toch is de zangeres ervan overtuigd dat zij en haar verloofde Eric Johnson het goed doen als ouders. "We zijn nog aan het leren samen, maar dat is leuk. We groeien zo ook meer in onze relatie naar elkaar toe."

Zo langzaamaan ziet de zangeres ook dingen bij zichzelf veranderen. "Zo wist ik niet dat ik zo beschermend was. Ik denk er al aan hoe we zo snel mogelijk uit ons huis kunnen vluchten als er inbrekers binnen zijn."

Ook zegt Simpson dat ze tegenwoordig andere kleren draagt. "Ik hou ervan om mijn rondingen te tonen, maar nu doe ik dat op een meer stijlvolle manier."