AMSTERDAM - Geen Sylvie en Rafael meer, Yo en Wesley nog juist wel en Isa Hoes koopt horrorhuis. Kortom: lees mee in Party, Privé, Story en Weekend van deze week.

Wat een gemiste kans voor de roddelbladen. Ze kwamen net voor en net na de jaarswisseling in het schap. Direct erna kwam het nieuws over de breuk tussen Sylvie Meis en Rafael van der Vaart naar buiten. Te laat voor de bladen om er een artikel aan te wijden.

Weekend heeft wel een stukje over Sylvie. Die zou helemaal in de ban zijn van een 'medium'. Deze vrouw, Sarina, zou haar met raad en daad terzijde staan.

Zij is de enige die met Sylvie in de privé-jet mag meevliegen, zelfs Leco moet zijn eigen vervoer regelen. Blijkbaar hebben ze daar diepe gesprekken gevoerd, want als een donderslag bij heldere hemel brak de relatie van Rafael en Sylvie.

Hij sloeg haar tegen de grond, zij meldde de dag erna dat hun huwelijk over was. Niemand zag het aankomen. Behalve dan waarschijnlijk dit medium.

Zij nog wel

Wie nog wel tortelend samen zijn, zijn Yolanthe en Wesley. Nu zijn ze natuurlijk een stuk korter bij elkaar dan Sylvie en Rafael. Maar toch had niemand in het begin een hoge pet op van 'golddigger' Yolanthe en straalverliefde Wesley. Op zonnig Curaçao zijn ze met de hele familie op vakantie. Ook Wesley’s zoontje is mee.

Volgens een voorspeller vorige week in één van de bladen, wordt Yolanthe dit jaar zwanger. Toch constateerde die 'ziener' dat er iets niet klopte in de relatie. Volgend jaar rond de jaarwisseling maar weer goed het nieuws in de gaten houden.

Grauwe Paay

Op de cover van Weekend een foto van een verlopen Patricia Paay. Moe, grauw, met wallen, ondanks de nep-wimpers. Volgens het blad rekent ze er binnenkort op dat vriendje Nicky haar gaat verlaten.

Die veranderde recent zijn status op Facebook van 'relatie' naar 'vrijgezel'. "Een grapje, haha" liet Patricia razendsnel weten. Maar volgens Weekend is er meer aan de hand. Patricia is 63, hij 35 jaar jonger. '"Hij is zo vanuit zijn ouders bij Patricia ingetrokken. Ze doet alles wat zijn moeder ook doet", weet een bron.

Patricia wil lekker huismutsen, Nicky juist naar grote feesten. "Nicky gaat de afgelopen maanden steeds meer zijn eigen gang", weten buren en vrienden te vertellen. Patricia houdt het hoofd fier omhoog en laat niks merken. Maar het zou wel bijzonder zuur zijn als ze -na Adam Curry- opnieuw gedumpt zou worden.

Isa Hoes' horrorhuis

Isa Hoes is verhuisd. Na de zelfmoord van Antonie woonde ze tijdelijk in een huis van Reinout Oerlemans. Haar oude boerderij kreeg ze niet verkocht. Dat is inmiddels gebeurd en Isa kocht een eigen huis in Amsterdam.

Ruim 8,5 ton betaalde de actrice er voor. Wij vragen ons altijd af hoe het kan dat een actrice zo veel geld op tafel kan leggen. Banken doen moeiljk over een hypotheek en als actrice heb je bepaald geen vast contract.

Tv-topper

Daarnaast speelt Isa leuk, maar ze is geen tv-topper die tonnen verdient met spelshows. Blijkbaar is het toch gelukt om de centjes bij elkaar te schrapen. In Story staat Isa stralend op de foto, ze duidelijk dolgelukkig met haar nieuwe huis.

Vol goede moed gaat ze het nieuwe jaar in, weet het blad. In Privé staat echter dat in Isa’s huis de vorige bewoonster zichzelf van het leven heeft beroofd. Geen prettig idee, gezien de geschiedenis van Antonie. 'Horrorhuis' kopt het blad dan ook.

Connie’s nieuwe Hans

Connie Breukhoven is weer gesignaleerd met een man. Privé heeft wat schimmige foto’s van de twee. Arm in arm lopen ze, en Connie maakt zelfs een leuk huppelpasje op haar hakjes. Plezier hebben ze dus zeker. Nu is Connie niet het type dat verliefd wordt op de loodgieter of stratenmaken.

Privé wist dan ook uit te vinden dat haar nieuw lover een zeer gefortuneerde makelaar en vastgoedgigant is. 'Nieuwe Hans heet Frans' grapt het blad over deze Frans van Maarschalkerwaart. Happy Con heeft zich mooi voor hem opgedoft.

Hoge hakken, kort jurkje, big hair en met een grote parelketting om is ze helemaal het vrouwtje. Van ex-man Hans Breukhoven overigens al weken geen spoor. Die zit waarschijnlijk lekker anoniem in Londen met zijn nieuwe liefde.

Nieuwe De Nijs?

Rob de Nijs is helemaal happy met zijn jongste kind. Met Belinda had hij al twee volwassen zonen. Nu heeft hij met Henriette een 1-jarig zoontje. Zij moest daarvoor vruchtbaarheidsbehandelingen ondergaan en kreeg een miskraam. Toen het toch lukte, was het geluk groot. 'Tweede baby voor Rob?' kopt Story.

Dat is schrikken. Rob is 70, Henriette rond de 43. Willen zij de oudste ouders van Nederland worden? Het blijkt een beetje een 'blabla'-verhaal van het blad. Henriette zou wel graag willen, een derde zelfs, maar heeft de hoop opgegeven. Rob jubelt wat over dat hij zo blij is met zijn rol als vader en dat hij zich met zijn 70 jaar prima voelt. Daar weet het blad vier pagina’s mee te vullen. Gaap!