AMSTERDAM - Het verbaast televisiepresentator Koert-Jan de Bruijn niet dat er een perfect imago aan hem kleeft. "Ik snap dat beeld wel."

Dit zegt De Bruijn in een interview met Flair. Het blad legt hem voor dat iedereen vindt dat hij zo'n perfect imago heeft, omdat hij de gedroomde huisvader lijkt en het type man is dat een vrouw altijd goed wil behandelen.

"Ik begrijp wel dat dat het imago is dat aan me kleeft", antwoordt hij.

"Het is me altijd voor de wind gegaan. Ik kom uit een liefdevol gezin, heb financieel nooit wat te klagen gehad en kreeg ook altijd behoorlijk wat aandacht, al op de middelbare school. Ik heb een lieve vriendin en twee kinderen met wie het goed gaat."

Buitenkant

Wel benadrukt de 36-jarige De Bruijn dat dat beeld slechts om de buitenkant gaat. "Mensen die me goed kennen, zullen weten dat ik echt niet zo vlekkeloos ben als het lijkt."

Hij geeft als voorbeeld dat hij zijn vriendin Charlotte de aandacht wil geven die ze echt verdient. "Maar dat is niet zo, ik ben soms gewoon ontzettend met mezelf bezig. Dan ben ik te gemakzuchtig."

Andere vrouwen

Ook kan De Bruijn de verleiding van een extra borrel bij vrienden soms niet weerstaan. “Een tijd geleden gebeurde dat: ik had wat gedronken en was met een groepje bij iemand thuis blijven hangen."

"Daar waren ook andere vrouwen bij. Om zes uur kwam ik thuis. Woest was Charlotte. 'Wat maak je me nu?!' zei ze. Probeer haar er dan maar eens van te overtuigen dat er niks is gebeurd."