LOS ANGELES - Volgens Miley Cyrus kan Justin Bieber er helemaal niks aan doen dat de fotograaf, die foto's van Justins auto maakte, is overleden.

Zo laat ze weten via Twitter. "Het is oneerlijk om dit op Justin af te schuiven. Zoiets moest gewoon gebeuren. Als kind heb je toch geleerd dat je niet zo op de weg kan spelen?"

"De chaos die paparazzi veroorzaken door zich als gekken te gedragen, maakt het onmogelijk om alleen maar veilige keuzes te maken", gaat de zangeres verder.

Ook vraagt ze zich af of de paparazzi niks hebben geleerd van het overlijden van prinses Diana, die in 1997 omkwam bij een auto-ongeluk toen ze werd achtervolgd door fotografen.

Vastleggen

Eerder meldde TMZ dat de fotograaf de witte Ferrari van Bieber achtervolgde. Toen hij zag hoe de auto aan de kant werd gehaald door de politie voor een routinecontrole, besloot hij dat vast te leggen.

De paparazzo bleef rond de auto draaien, ook nadat de politie hem had gevraagd te vertrekken. De dienders waarschuwden hem dat het te gevaarlijk was aangezien hij continu op de weg stond.

De fotograaf sloeg de waarschuwingen in de wind, met fatale gevolgen. Uiteindelijk bleek dat de zanger helemaal niet in de auto zat.