LOS ANGELES - De vader van Lindsay Lohan heeft in een interview laten weten dat hij hoopt dat zijn dochter niet naar de gevangenis hoeft, maar mag afkicken van de rechter.

Lindsay Lohan gaat eraan onderdoor als ze blijft meedoen aan de psychologische spelletjes van haar moeder.

Dit zegt Lohan's vader Michael Lohan tegenover RadarOnline na het zien van de foto's van moeder en dochter die de jaarwisseling feestend in Londen doorbrachten.

Michael Lohan noemt het onbegrijpelijk hoe Lindsay haar bezittingen aan haar moeder verliest zonder grote rollen in het vooruitzicht te hebben. ''Misschien kunnen moederlief en dochter beter inchecken in een afkickkliniek in plaats van in hotels en nachtclubs in Londen'', briest hij.

Rechtbank

Lindsay Lohan moet 15 januari opnieuw naar de rechtbank. Daar moet ze zich verantwoorden voor een auto-ongeluk dat ze afgelopen zomer in Santa Monica in Californië veroorzaakte.

Michael denkt dat de rechter een celstraf zal opleggen of een afkickprogramma.

Ontwenningskliniek

''Het zou een goed idee zijn geweest als Lohan alvast naar een ontwenningskliniek was gegaan om uit de cel te blijven en de rechter te bewijzen dat ze haar leven betert'', vervolgt haar vader. ''Ik denk dat ze van een koude kermis thuiskomt als ze naar de rechter moet, maar ik hoop voor haar dat ze mag afkicken."