LOS ANGELES - Kim Kardashian heeft korte metten gemaakt met de geruchten dat haar moeder en stiefvader zouden afstevenen op een scheiding. 

De socialite legt uit waarom haar ouders niet naast elkaar zaten bij een basketbalwedstrijd, die de hele familie onlangs aandeed.

''Het is grappig hoe iedereen er zo'n big deal van maakt dat Bruce en mijn moeder niet naast elkaar zaten. Het zou die belachelijke geruchten over een eventuele scheiding versterken'', schrijft Kim Kardashian op haar blog.

''Ik kreeg vier kaartjes voor plaatsen langs het veld. Kanye en ik gingen er zitten en we wilden dat Khloé er ook bij kwam, aangezien het haar man is die speelt, en mijn moeder kwam er vervolgens ook bij.''

Ruzie

De realityster vervolgt: ''Mijn moeder had nog acht kaartjes geregeld, vlak achter ons. Bruce zat daar samen met de rest. Gedurende de wedstrijd voelde ik me niet zo goed, dus Kanye en ik gingen tijdens de rust weg. Bruce ging op mijn plek vooraan zitten, naast mijn moeder. Zo simpel ligt het. Het is helemaal niet zo dramatisch als de media het doet lijken.''

Begin deze maand ontstonden er geruchten dat het niet meer boterde tussen Bruce en Kris Jenner. De twee zouden ruziën over hun jongste dochters Kendall en Kylie Jenner, omdat Kris hun carrière belangrijker zou vinden dan hun jeugd.