AMSTERDAM - Op NU.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen. Met deze week de toekomst van Badr en Estelle en een geheim zwemsetje van Ranomi en Pieter.

Privé laat een waarzegger de voorspellingen doen voor 2013. Goed nieuws voor Badr en Estelle. De waarzegster ziet 'echte liefde' voor die twee. Ook komt Badr binnenkort onverwacht vrij. De relatie van Ruud met zijn Amerikaanse brunette strandt binnenkort of is zelfs alweer voorbij. Ruud heeft nooit innerlijke rust, straks heeft hij weer een nieuwe blonde of rode mevrouw naast zich, weet het medium.

Sylvie is een robot

Met Sylvie Meis en Rafael van der Vaart heeft de waarzegster meer moeite. Rafael is een toffe peer, met talent. Maar bij Sylvie ziet of voelt ze niks. 'Er zit weinig ziel in. Ze is als een robotje geprogrammeerd'.

De relatie tussen Yolanthe en voetballer Wesley komt in de problemen. "Het ziet er voor de buitenwereld warm en leuk uit, maar ik vertrouw hun relatie niet helemaal". Wesley heeft blessures, maar gaat wellicht naar Amerika. Hij moet oppassen zijn zoontje genoeg te zien. Eind 2013 zal Yolanthe in verwachting zijn.

Blessure Bea

Beatrix zal volgende jaar aftreden. De waarzegster ziet een verhuizing van Alexander en Maxima naar Huis ten Bosch. Maar Bea krijgt ook een blessure aan haar heup, waaraan ze geopereerd moet worden. Ze revalideert in het buitenland. Goed nieuws is dat Bea een vriend krijgt, een arts, volgens de waarzegster.

Bombardement Smit

De kritieken op de film Het Bombardement van Jan Smit zijn niet mals. Het is niet zozeer zijn schuld dat de film slecht is, de hele film rammelt. Op de premiere waren de ouders van Jan Smit niet aanwezig. Volgens Privé zijn ze nog steeds gebrouilleerd met zoon Jan.

Toen Jan zijn vader van de loonlijst haalde (pa verdiende er bijna een ton!) viel dat niet in goede aarde. Ze besloten zich uit de publiciteit te trekken en ook thuis bleef de sfeer broeierig. Er wordt wel weer onderling gesproken, maar een gezellige gezamelijke kerst zat er niet in, weet het blad.

Natte kerst

Alexander, Maxima en het A-team vierden kerst in Argentinië. Daar zou het lekker zonnig moeten zijn, maar helaas: de regen viel met bakken uit de hemel. De fotosessie met de pers was daarom maar binnen.

De drie meisjes lachten lief naar de camera’s, Maxima was weer hip in een gebatikte tuniek, spijkerbroek en hoge plateauzolen. De prinses vloog een weekje eerder naar haar geboorteland. Zo kon ze lekker bijkletsen met vriendinnen van vroeger. Het gezin vloog daarna samen naar een ranch om met Maxima’s familie de feestdagen door te brengen. En viert meteen de 85e verjaardag van (o)pa Jorge met een familiedineetje.

Zwemsetje

De bladen weten het zeker: zwemmers Ranomi en Pieter van de Hoogenband zijn een setje. Al op de Olympische Spelen zouden ze hebben gezoend. Daarna kondigde Pieter aan te gaan scheiden. Maar Ranomi ontkende in alle toonaarden. Dat zegt niks, weet Weekend.

Presentatrice Froukje de Both ontkende ook dat ze een relatie had, maar bleek het met een collega te doen en daarom te gaan scheiden van DJ Dekky. Het blad denkt dat de twee zwemmers hun relatie geheim houden omdat Pieter eerst de scheiding moet afwikkelen. 'Een boze ex is wel het allerlaatste wat hij kan gebruiken,' aldus Weekend.

SBS heeft spijt

Al jarenlang maakten ze Hart van Nederland: Cilly Dartell, Millika Peterzon en Maureen du Toit. Goed voor zo’n 1,5 miljoen kijkers. Groot was dan ook de ophef toen SBS besloot de vaste gezichten van de show te ontslaan. Royal-verslaggeefster Sandra Schuurhof mocht hun plek opvullen.

De kijkers waren het er niet mee eens en haakten massaal af. De SBS-bazen zitten nu met de handen in het haar, weet Party. De drie dames mogen niet op hun oude plek terugkomen, maar er wordt gekeken of er weer in duo’s gepresenteerd kan worden. 'Wordt vervolgd' smult Party van de onrust achter de schermen.

Patricia dolblij

Patricia Paay is helemaal blij. Haar dochter Christina komt weer terug naar Nederland, weet Story. Vorig jaar nog zou ze kerst met mams vieren. Maar de nukkige puber verveelde zich en stapte op het vliegtuig naar de VS. Patricia was verdrietig, moest alleen met vriendje Nicky onder de boom zitten.

Nu heeft dochterlief aangegeven terug te willen naar Nederland. Patricia gaat op zoek naar een leuk huis in Amsterdam. Maar wij vragen ons af wat La Paay junior in Nederland moet? Ze studeert niet, heeft geen werk, is half ver-Amerikaanst en een beetje wereldvreemd.

Dus Patricia kan zich heel hard verheugen, na de eerste weken kijkt moeders misschien haar dochter wel terug het vliegtuig in.