LOS ANGELES - De broer van Kevin Federline zou de echte vader zijn van de zoon van Britney Spears. Maar documenten waarin dat stond, zouden zijn vervalst.

Dat meldt US Weekly.

Het nieuws over de broer van Federline kwam donderdag naar buiten. Hij zou hebben beweerd de echte vader te zijn van Sean Preston, het 7-jarige zoontje van Kevin en Britney Spears.

Ook zou Cristopher Federline hebben gezegd dat Britney zijn creditcard heeft gestolen, hem chanteert en lastig valt. Dat zou staan in een politierapport.

Het verhaal slaat nergens op, vertelde een bron. Cristopher zou in Los Angeles werken, maar de papieren zijn ingediend in Florida.

"Chris zou nooit op deze manier aan geld proberen te komen, voegt een tweede bron toe. "Ook als dit waar zou zijn. Hij heeft een goede baan, maar in het document staat dat hij geen werk heeft."

Misdadiger

Volgens de website The Smoking Gun zijn de vervalste papieren het werk van een veroordeelde misdadiger, Jonathan Lee Riches. Hij werd onlangs gearresteerd. De 35-jarige man gebruikt vaker een valse identiteit.

Hij deed zich eerder al voor als de vader van Selena Gomez en beschuldigde Justin Bieber van het stelen van zijn creditcard om een penisvergroting te bekostigen.

Ondanks de nieuwe wending van het verhaal is de familie Federline volgens insiders erg bezorgd over de zaak.