LONDEN - Rihanna kan het niet hebben dat Chris Brown en zijn ex Karrueche Tran nog aandacht aan elkaar geven. 

Een bron weet The Sun te vertellen dat er een waar online gevecht is ontstaan tussen de twee vrouwen.

"Ze haten elkaar, maar Chris lijkt het prima te vinden om tegelijkertijd met hen beide om te gaan. Ze probeerden tijdens de kerstdagen allebei om Chris de meeste liefdevolle berichtjes te sturen."

Zo stuurde Karrueche via Instagram een foto de wereld in waarin te zien was dat zij hetzelfde t-shirt droeg als Brown kort daarvoor. In een andere foto draagt ze slechts sexy lingerie en blaast ze een kusje de camera in, met de tekst 'Merry Christmas baby', waarop Brown aangaf de foto leuk te vinden.

Kans

Brown en Rihanna besloten hun relatie eerder dit jaar nog een kans te geven, ondanks dat de rapper nog steeds in zijn proeftijd zit wegens de mishandeling van Rihanna in 2009.

De zangeres werd eerste kerstdag samen met Brown bij een basketbalwedstrijd gespot, maar dat wil volgens The Sun niet zeggen dat hij zijn ex vaarwel heeft gezegd.

Hij is deze maand ook met Karrueche, een model, in het openbaar verschenen en vorige week nog leek Rihanna via Twitter te bevestigen dat het uit was omdat Brown haar wederom had gekwetst.

Maar blijkbaar is de breuk niet definitief en nu zou ze dus weer om zijn aandacht vechten. "Beide vrouwen proberen Chris zover te krijgen om oudejaarsavond met hen te vieren", aldus de bron.