TAMPA - De broer van Kevin Federline beweert de echte vader te zijn van Sean Preston, het 7-jarige zoontje van Kevin en Britney Spears. 

En dat is nog niet alles: Christopher Federline zegt dat Spears bovendien zijn creditcard heeft gestolen, hem chanteert en lastig valt.

Dat staat in een politierapport dat in handen is van National Enquirer en waar verschillende Amerikaanse media over schrijven.

Klacht

Federline heeft bij de politie van Tampa in Florida een klacht ingediend tegen Spears en gevraagd om een straatverbod voor de zangeres. "Ze heeft me gechanteerd en gezegd dat als ik de politie vertel dat ze mijn creditcard heeft gestolen, dat ze dan met de wereld zal delen dat ik de echte vader van Sean Preston ben en niet Kevin."

De broer van Kevin Federline, de achtergronddanser met wie Britney Spears drie jaar getrouwd was, geeft toe dat hij inderdaad de echte vader is. "Maar dat hoeft verder niemand te weten." Hij zegt dat Britney 4500 dollar heeft uitgegeven met zijn creditcard, en dat ze hem uitlachte toen hij verhaal kwam halen. "Ze lachte en vertelde me dat mijn broer Kevin haar leven heeft verwoest. Ze maakte me belachelijk en zei dat ik een kleine penis heb."

Zoontje

Spears, die nog een zoontje met Federline heeft, de 6-jarige Jayden James, is inmiddels gelukkig met Jason Trawick. De zangeres en haar team hebben nog niet op de bizarre beschuldigingen gereageerd.