LOS ANGELES - Een dakloze man die te zien was in een filmpje dat werd vertoond op de trouwerij van Justin Timberlake, eist dat de acteur hem komt opzoeken. 

Dat heeft de dakloze, die zichzelf Eddie noemt, samen met zijn advocate laten weten tijdens een persconferentie op kerstavond. Dat schrijft Daily Mail.

Een vriend van Timberlake had een video opgenomen, waarin verschillende daklozen hun felicitaties voor het pas getrouwde koppel uitspraken. Het filmpje, dat tijdens het feest in Italië aan de gasten werd vertoond, begint met de tekst 'Groeten van je vrienden uit Hollywood die niet konden komen'.

Volgens Eddie maakten het Hollywoodkoppel en hun jetsettende vrienden de daklozen belachelijk. Eddie komt tandeloos in beeld en grapt: 'Hey Jessica en Justin, lang niet gezien, jullie cadeautje komt per post'.

Spijtbetuiging

'Ik wil gewoon dat Justin Timberlake met me komt praten over de dingen die hij kan doen om mensen te helpen die veel hebben verloren en hun leven nog niet op de rails hebben", zei de dakloze tijdens de persconferentie.

"Meneer Timberlake, u en uw vrienden zijn in de positie om die hulp te bieden", vervolgde zijn advocate. Justin bood eerder al zijn excuses aan, maar benadrukte dat hij niks met het filmpje te maken had. Aan die spijtbetuiging had Eddie duidelijk geen boodschap.