LOS ANGELES - Ne-Yo heeft het flink verpest bij zijn ex Jessica White. De zanger is volgens haar iets te open geweest over hun relatie in een interview met VH1. 

Daarom eist ze nu een schadevergoeding. Zo weet TMZ.

Tijdens hun relatie beviel Jessica van een kind. De zanger dacht hierop dat het kind van hem was, maar dat bleek later niet het geval. Zijn toenmalige vriendin wilde dit liever niet toegeven.

Pas op het moment dat Ne-Yo met een bedrag van 575.000 dollar (435.000 euro) over de brug kwam, erkende ze officieel dat hij niet de vader was. Daarop werd zijn naam van het geboortecertificaat gehaald.

De twee spraken hierop af dat dit geheim zou blijven. En daar hield Ne-Yo, die eigenlijk Shaffer Chimere Smith heet, zich aan tot september. Toen vertelde hij in een interview over het door TMZ genoemde 'baby drama'.

Uitkering

En hier is Jessica blijkbaar woest over. Helaas voor haar blijft dit niet alleen bij boosheid. Ze heeft namelijk ook last van angstaanvallen, misselijkheid en haaruitval. Hierdoor is ze niet in staat om te werken en dus heeft ze tot overmaat van ramp ook nog een uitkering aan moeten vragen.

De ex-vriendin heeft een advocaat in de arm genomen. Het liefst wil ze de zaak buiten de rechtbank uitvechten, maar als Ne-Yo daar niet mee akkoord gaat dan kan ze niet anders dan verdere juridische stappen nemen.