AMSTERDAM - Gooische Vrouw Willemijn is dun, ook Estelle haar broek zakt af, Caroline Tensen is vrolijk op vrijersvoeten en Nick (van Simon) is opgebrand. Kortom: lees mee in Party, Privé, Story en Weekend van deze week.

Actrice Annet Malherbe had nooit problemen met haar gewicht. Dik 100 kilo woog ze en het leverde haar leuke rollen op. Juffrouw Jannie bijvoorbeeld, bij Jiskefet.  En onsterfelijk werd ze in Gooische Vrouwen als appeltaarten bakkende Willemijn. Weekend weet echter dat Annet dit jaar 40 kilo is afgevallen.

Ze heeft een maagverkleining ondergaan. Niet omdat ze zich stoorde aan haar dikke lijf, maar omdat ze ongezond was. Suikerziekte en bloeddruk gaven problemen. We zien Annet al shoppend bij de groentenkraam, met een bos wortelen en een prei.

Echt blij kijkt ze niet, maar dat komt volgens het blad door het losse vel boven haar ogen. Daar gaat het mes nog in en dan is de metamorfose van de slanke Willemijn een feit.

Therapeutisch shoppen

Niet alleen Annet Malherbe is afgevallen. Ook Estelle is vele kilo’s kwijt. Door haar liefdesverdriet en alle scheidingsperikelen is ze gestopt met eten. Nu was ze nooit echt dik.

Beetje stevig soms, maar prima in balans. Volgens Weekend is de ex-voetbalvrouw maar liefst 18 kilo afgevallen sinds Badr Hari in de gevangenis zit. Volgens het blad is goed te zien 'dat zij een jas heeft uitgedaan'.

Eén voordeel voor Estelle: haar hele garderobe moet opnieuw worden aangeschaft. Dus hup, Stelli, naar de PC. 'Therapeutisch shoppen' noemen ze dat, als je gaat kopen om te vergeten.

Tensen op vrijersvoeten

Caroline Tensen lijkt vrij snel over de breuk met Peter Gallas heen te zijn. Na 11 jaar maakte ze een einde aan hun relatie. Eerder scheidde ze van Frank Wisse, met wie ze twee kinderen heeft.

Nu is het een paar maanden later en lijkt de presentatrice een nieuwe vent te hebben. Story achtervolgde Tensen en kiekte haar meerdere malen met dezelfde man.

Sterker nog: ze kwam op zaterdag en op zondag uit zijn voordeur lopen. Het is een succesvolle directeur van een Amsterdams reclamebureau, zocht het blad uit.

Caroline houdt een slag om de arm over de liefde en ook Story maakt het verhaal wel tot coverstory, maar blijft gematigd. 'Er kan iets moois opbloeien' schrijven ze dan ook voorzichtig.

Iedereen gemeen

Iedereen doet gemeen tegen die arme Gordon. De zanger lucht zijn hart tegen Story. Jeroen van der Boom en René Froger hoeft hij nooit meer te zien, die hebben zulke gemene dingen over hem verteld.

En nu Tineke de Nooij hem ook uitmaakt voor alles wat mooi en lelijk is, is Gordon diep verdrietig. Eigenlijk heeft hij geen echte vrienden, bekent hij zielig. Alleen Winston Gertstanowitz, die bijna de buurman is.

Gordon is nu 44, worstelt nog steeds met de kilo’s en heeft geen vaste relatie. Toch heeft hij zijn zinnen gezet op een baby. De draagmoeder heeft hij al uitgezocht: Laura Ponticorvo, van de tv-show Mijn Vieze Vette Vervelende verloofde. Zij zou er wel oren naar hebben. Je moet maar willen: een baby van die ruziemakende relnicht Gordon.

Paay en Micky

Ai, dat was pijnlijk. Patricia Paay zat op een terrasje met een vriend. Daar kwam Micky Hoogendijk langsgelopen. Micky pakte Adam Curry af van Patricia, die de breuk niet zag aankomen. Razend was ze, en heel Nederland mocht het weten.

We hadden dan ook gehoopt dat Patricia zou opspringen en Micky te lijf zou gaan met haar nep-nagels. De kokende thee in haar gezicht zou gooien.

Maar nee, helaas. De twee maakten een beleefd gesprekje. Volgens Story werd er zelfs een paar keer vriendelijk gelachen. Geen bitch-fight dus midden op een Amsterdams terras. Sterker nog: Story vraagt zich af of het al tijd is om allemaal gezellig gezamenlijk met dochter Christina op wintersportvakantie te gaan.

Zorgen om Nick

Alle bladen maken zich zorgen om zanger Nick (van Simon). Als jurylid ontbrak hij tijdens The Voice Of Holland vanwege een ‘verwaarloosde griep’. Maar is het wel een griepje?

Meerdere bladen denken dat hij tegen een burn-out aanzit. Nick heeft 2 jonge kinderen, wil een huis laten bouwen en reist heel Nederland door voor optredens. Expert Gerard Joling bevestigt het vermoeden. ‘Ik herken alle symptomen van een burn-out’ zegt de zanger in Party.

Volgens het management van Nick is er niks aan de hand, moet Nick alleen beter zijn rust pakken. Dat is lastig, want het duo is het meest geboekt van alle artiesten in heel Nederland.

Fans bedelven Nick onder kaarten en wensen hem het allerbeste. We zullen zien of hij vrijdagavond weer fris en fruitig in de jurystoel van The Voice zit.