AMSTERDAM - Samantha de Jong, beter bekend als Barbie, is in onderhandeling voor een nieuwe reallifesoap over haar nieuwe gezin. 

Eerder zei ze vlak na de opnames van Barbie’s Baby dat ze daar van af zou zien, vooral omdat ze er 'helemaal doorheen zat'.

RTL bevestigt vrijdag dat Barbie zelf inderdaad weer in onderhandeling is voor een nieuwe serie.

"De plannen voor een opvolger van Barbie’s Baby waren er altijd al", laat Susanne Kolfschoten, communicatieadviseur bij RTL, weten aan NU.nl. "Er is echter nog niks concreets en we moeten kijken of het past in de voorjaarsprogrammering."

Volgens WTF.nl zijn de plannen al in een vergevorderd stadium en is de naam van de nieuwe serie ook al bekend: Huisje, Boompje, Barbie. Dit kan RTL echter niet bevestigen.

Gedachten veranderd

Over het feit dat Barbie de reallifesoaps had afgezworen, zegt Kolfschoten dat ze inmiddels van gedachten was veranderd. "De ene dag zei ze dit, de andere dag dat."

De 21-jarige Barbie werd bekend door de reallifesoap Oh Oh Cherso. Daarna was ze te zien in Barbie’s Bruiloft. In augustus beviel de blondine van haar eerste baby, waarvan de aanloop naar de bevalling werd gedocumenteerd in Barbie’s Baby.