AMSTERDAM - Britt Dekker heeft spijt dat ze niet meer heeft genoten van haar talkshow Britt & Ymke Stellen Vragen.

De realityster ziet de afgelopen maanden, waarin ze de show opnam, als een achtbaan. "Ik begin nu pas een beetje te beseffen wat we allemaal gedaan hebben."

"Dat is jammer", gaat de blondine verder in haar column in Hitkrant. "Want soms vraag ik me af of ik er wel genoeg van heb genoten."

Britt maakt een vergelijking met haar basisschooltijd. "Hoe relaxed was dat: een beetje met blokken spelen, gymmen, geen huiswerk en altijd om 15.00 uur naar huis: een lekker onbezorgd leventje. Maar als je op de basisschool zit, denk je dat school stom is", aldus Dekker. "Wat pas écht stom is, is dat je altijd pas later beseft hoe leuk dingen eigenlijk waren."

Benieuwd

De 20-jarige Britt neemt zich dan ook voor om tijdens haar volgende programma meer te gaan genieten. "Want er komt dus een volgend programma met Ymke en mij!" Dekker weet zelf nog niet wat het gaat worden.

"Ik ben echt benieuwd. We hebben aan het begin van het jaar een reisprogramma gemaakt, aan het eind van het jaar een talkshow. Wat wordt het nu?"