LOS ANGELES - Miranda Kerr en Leonardo DiCaprio houden vol dat ze ‘slechts goede vrienden zijn’.

Er gingen geruchten van een eventuele romance tussen de 38-jarige acteur en het 29-jarige Victoria's Secret-model nadat de twee afgelopen vrijdag ‘flirterig’ werden gespot in een nachtclub in New York.

Kerr, die sinds 2010 getrouwd is met de Britse acteur Orlando Bloom en vorig jaar beviel van hun eerste kindje, was vrijdag op stap met DiCaprio en volgens ooggetuigen konden de twee niet van elkaar afblijven.

Een vriend van Kerr beweert tegenover roddelwebsite RadarOnline echter dat ze ‘slechts hele goede vrienden zijn’. “Miranda en Leo zijn al jaren erg goed bevriend met elkaar. Het was een onschuldig feestje in nachtclub Rosewood. Iedereen zat aan een grote tafel en er is niets gebeurd tussen hen”, aldus de bron.

Een andere insider houdt vol dat alles koek en ei is tussen de Australische Kerr en Bloom, die zich momenteel in Londen bevindt voor opnames van zijn nieuwste film Zulu. Hij zegt: “Miranda bezoekt Orlando komend weekend in Londen. Alle geruchten dat ze huwelijksproblemen zouden hebben, zijn volledige nonsens.”

Leonardo beëindigde onlangs zijn relatie met Miranda’s goede vriendin Erin Heatherton, na elkaar een jaar te hebben gedatet.