HILVERSUM - Estelle Cruijff doet een boekje open over haar relatie met Badr Hari.

Cruijff doet dat in de komende editie van Beau Monde, waarop RTL Boulevard al de hand wist te leggen. Ze heeft het over de verliefdheid, maar ook over de pijn, meldt het programma.

''Als er erge dingen gebeuren, kan een relatie twee kanten op gaan: je groeit uit elkaar of de band wordt sterker. Voor ons geldt dat laatste'', aldus Cruijf.

''We zijn al zoveel intiemer geworden, we hebben onze relatie naar een volgend level getild. Badr en ik hebben in onze prille dagen al zo veel meegemaakt, dat ik mag hopen hiermee de zogenaamde seven year itch nu al de nek te hebben omgedraaid."

Strijdlustig

De blondine blijft ondanks alles achter Hari staan.

"Het grootste gedeelte van de dag voel ik me strijdlustig. Maar natuurlijk zijn er momenten dat het verdriet de overhand neemt. Dat ik pijn in mijn hart voel en me geen raad weet met de machteloosheid. Dan probeer ik me sterk te houden, ook voor de kinderen, en te onthouden dat ik zonder diepe dalen ook geen hoge pieken kan beleven."

Jarig

Cruijff kent momenteel veel pijn: ''Ik mis hem vreselijk, om dat gevoel kan ik niet heen. Er zijn avonden waarop mijn hoofd huilend op het kussen belandt. Maar huilen hoort erbij, het is een van de vele emoties die de achtbaan van mijn leven telt op dit moment''.

"Begin december is Badr jarig en ik wil niets liever dan mijn liefde voor hem tonen door iets bijzonders te doen'', laat ze weten. ''Door met een vliegtuig vol rozenblaadjes over hem heen te vliegen, bijvoorbeeld. Ik moet alleen nog even uitzoeken aan welke kant van het gebouw zijn raam dan uitkijkt."

Vasthouden

''Soms mogen Badr en ik bellen en één keer per week mag ik hem bezoeken", gaat Estelle verder. "De momenten waarop ik hem mag vasthouden, zijn momenten waarop ik bijna licht geef van geluk. Daar teer ik dan de hele week op''.