LOS ANGELES - Nick Lachey heeft afgelopen zondag tijdens een American Football-wedstrijd een fan van de San Diego Chargers aangevallen.

Daarnaast heeft hij volgens meerdere ooggetuigen de vrouw van de fan uitgescholden, meldt TMZ.

Aanleiding van de ruzie was een opmerking van de zanger over oud Chargers-speler Igor Olshansky, die de fan te ver vond gaan. De vrouw van de fan zei vervolgens: "Hij heeft het langer volgehouden dan jouw boyband." Hierdoor ging Lachey door het lint en noemde de vrouw onder meer een bitch.

De Chargers-fan verklaart dat Nick daarna op hem afkwam, naar zijn keel greep en hem op de grond duwde. De beveiliging van het stadion greep snel in en zette Nick het stadion uit.

Trots

Lachey reageerde zich na het incident af op Twitter. "Ik ben net verwijderd uit het Chargers-stadion en kan niet trotser zijn! Go Cincy Bengals." Later verklaarde Lachey dat hij juist degene was die werd lastiggevallen. "Verklaar me voor gek, maar dat verdiende een reactie."

Een woordvoerder van Lachey bagatelliseerde het incident in een verklaring. "Het was niet meer dan een discussie tussen twee fans van de verschillende teams."