HILVERSUM - Tatjana Simic heeft bekend dat ze in haar jeugd is mishandeld door haar vader. 

"Het is altijd onuitgesproken gebleven", aldus het sekssymbool in het televisieprogramma Waar is de Mol? tegen presentator Johnny de Mol.

De geboren Kroatische ging samen met De Mol terug naar de plek waar ze is opgegroeid. Tatjana is erg openhartig over haar jeugd.

"Mijn vader sloeg mij in mijn gezicht, omdat ik verkeerde kleding aanhad. Mijn vader sloeg niet met de vlakke hand. Toen lag ik daar en ik dacht: wat doet hij nou?"

Mes

Nadat haar moeder in Nederland was voor het accepteren van een baan, liepen de gemoederen in Kroatië hoog op.

"Op een gegeven moment heeft mijn vader een mes gegooid naar mijn zusje. Toen heb ik mijn moeder gebeld en gezegd dat ik me niet zo liet behandelen. Toen zei mijn moeder: "ik kom je halen". Op 3 oktober 1973 riepen wij: "Joepie, we zijn blij. We zijn vrij!"

Overleden

Tatjana vertrok en heeft sindsdien niet meer gesproken met haar vader. "Via een vriendin van mijn moeder had ik gehoord dat hij overleden is. Begraven of gecremeerd? Ik weet het niet. Uit respect voor mijn moeder heb ik er niet op aangedrongen. Dat vond ik verraad richting mijn moeder toe. Hij is denk ik door alcohol overleden. Alles wat er is gebeurd, is altijd onuitgesproken gebleven", vertelt een geëmotioneerde Tatjana.

Eén keer heeft haar vader contact proberen te leggen, maar dat lukte niet. "Vlak na Flodder kreeg ik een zwaar ongeluk. Toen wilde hij contact leggen, maar dat lukte niet hoorde ik later. Ik hield me later aan één ding vast: nadat hij was overleden, is er blijkbaar een mapje gevonden met knipsels van de 'bekende' Tatjana."

Plek

"Ik gun het niemand wat we met z'n drieën hebben meegemaakt. Hou van jezelf allemaal, één iemand kan je leven kapot maken. Dan moet je je hele leven vechten om op krachten te komen. Ik hoop dat hij me hoort en dat mijn verdriet een plekje krijgt", aldus Tatjana.