Maandag 3 oktober 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
David Beckham

'David Beckham wil voetbalclub kopen'

LOS ANGELES - David Beckham wil in de nabije toekomst een Amerikaanse voetbalclub overnemen. Dat vertelt de stervoetballer in de ontbijtshow van Ryan Seacrest.
Door BuzzE

Beckham kondigde vorige week zijn vertrek bij voetbalclub Los Angeles Galaxy aan.

De man van Victoria Beckham woont samen met zijn gezin nu zes jaar in Californië voor zijn werk. Na zijn afscheid in december is hij van plan betrokken te blijven bij het Amerikaanse voetbal, maar dan als clubeigenaar.

"Ik vind het erg spannend", zegt de 37-jarige middenvelder. "Toen ik hier zes jaar geleden kwam spelen, wilde ik deze competitie naar een hoger niveau brengen en dat zal niet veranderen. Ik speel hier dan misschien straks niet meer, maar ik word wel eigenaar van een club." De deal is nog niet rond.

"We zijn dicht bij een beslissing, maar ik kan er op dit moment verder niets over zeggen."

Geruchten

Er gaan veel geruchten over de toekomst van Beckham. Zo werd bekend dat de voetbalclub AS Monaco, die uitkomt in de Franse tweede divisie, hem wil inlijven en ook werd onlangs gefluisterd dat hij een talkshow zou gaan presenteren. "Dat van die talkshow is niet waar", stelt de Brit. "Niet dat ik weet, in ieder geval."

Een samenwerking met de grofgebekte televisiekok Gordon Ramsay behoort wel tot de mogelijkheden. "We zijn samen met een project bezig", verklapt Beckham. "Gordon en ik zijn heel goed bevriend."


Lees meer over:

David Beckham

Aanbevolen artikelen