Zondag 25 september 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
Johnny Lewis

Dood Johnny Lewis was ongeluk

LOS ANGELES - De dood van Johnny Lewis, afgelopen september, was een ongeluk. Tot die conclusie is de lijkschouwer gekomen.
Door BuzzE

Dit meldt E! Online.

De 28-jarige Lewis, een ex-vriendje van zangeres Katy Perry, werd op 26 september dood aangetroffen op de oprit van een woning in Los Angeles.

In het huis werd ook het lichaam van een bejaarde vrouw gevonden. Lewis huurde een kamer bij de vrouw. Hij wordt ervan verdacht de 81-jarige vrouw te hebben vermoord.

Buren zouden de vrouw hebben horen gillen, waarna ze zagen hoe een jonge man voor haar huis twee anderen met een stuk hout te lijf ging. Daarna klom hij op het dak.

Geen direct bewijs

Omdat er geen direct bewijs is dat Lewis is gesprongen of dat hij geduwd is, staat zijn dood nu officieel te boek als ongeluk. ''Het lijkt erop dat hij van een verhoogd platform is gesprongen om te ontkomen aan de situatie. Tijdens de val is hij waarschijnlijk zijn evenwicht verloren en op een object gevallen'', aldus de lijkschouwer.

Verder staat in het autopsierapport dat er geen drugs of alcohol in het lichaam van de acteur is aangetroffen. Lewis werd begin oktober gecremeerd.

Aanbevolen artikelen