Zondag 25 september 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
Lindsay Lohan op rode loper

'Lindsay Lohan aangeklaagd voor liegen tegen politie'

LOS ANGELES - Op dezelfde dag dat Lindsay Lohan in New York is opgepakt door de politie na een gevecht, is ze in Californië aangeklaagd vanwege haar betrokkenheid bij een auto-ongeluk zes maanden geleden.
Door BuzzE/NU.nl/Lara Zevenberg

Dat meldt het magazine People. De actrice reed toen met haar Porsche achter op een vrachtwagen.

De aanklachten luiden het tegenwerken van de politie, het verstrekken van valse informatie aan de politie, en roekeloos rijgedrag.

Lohan zou destijds hebben verklaard dat niet zij maar haar assistent de persoon was die de Porsche bestuurde. Onderzoek van de politie bevestigde dat verhaal niet.

Spugen

De actrice werd donderdagavond opgepakt door de politie na een gevecht, die ontstaan zou zijn nadat Lohan een racistische opmerking maakte tegenover een fan. Volgens Radaronline zou de actrice een vrouw geslagen hebben en later in het gezicht hebben gespuugd van de vrouw.

Familie

De vader van Lohan heeft zich uitgesproken over de arrestatie van zijn beroemde dochter. Vader Lohan liet via Twitter aan zijn ex-vrouw weten niet blij te zijn met de situatie en dat de schuld bij haar ligt.

Zijn ex laat aan Radaronline weten achter haar dochter te blijven staan en dat 'de familieband in dit soort situaties alleen maar sterker kan worden'.

Mortuarium

Sinds 2007 kwam Lohan meerdere keren met de Amerikaanse justitie in aanraking. Als straf voor haar criminele uitspattingen moest de actrice onder meer honderden uren de handen uit de mouwen steken in een mortuarium.


Lees meer over:

Lindsay Lohan

Aanbevolen artikelen